AKP İlçe Başkanı, yardımların belediye logolu kolilere konulmasını engellemeye çalıştı

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zaman, siyasi rant kavgası yapmanın değil, dondurucu soğuklarda, betonların altında, sokaklarda kalan insanlarımızın yanında olma günüdür”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, AKP Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in, getirdiği yardımların Bodrum Belediyesi logolu kolilere konulmasını engellemeye çalıştığını söyledi.

Aras Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “AKP Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’e kamuoyu önünde sesleniyorum.Bu fotoğrafa dikkatle bak. Biz, sığınacak güvenli bir bina bulamayınca çocuklarıyla birlikte buz gibi havada sokakta, yağmurun altında oturan o anne gibi on binlercesine kışlık giyecek ve yiyecek sağlamak için zamanla yarışırken sen, Bodrumluların getirdiği eşyaların, giyeceklerin ve yiyeceklerin, Bodrum Belediyesi logolu kolilere konulmasını engellemeye çalışıyorsun ve bununla da yetinmeyip Herodot Kültür Merkezi’nde nefes almadan çalışan personelimizle tartışıyorsun, onları sözlü ve fiziki olarak taciz ediyorsun.” ifadesini kullandı. Aras şunları kaydetti:

“Şimdi sana soruyorum, Bodrumluların getirdiği yardımların Bodrum Belediyesi logolu kolilere konulması seni ve partini neden rahatsız ediyor ?

O kolilerin üstündeki logo, rezillikte sınır tanımayan tarikat vakıflarının değil, 142 yıldır hizmet için var olan Bodrum Belediyesi’nin logosudur.  Ve zaman, siyasi rant kavgası yapmanın değil, dondurucu soğuklarda, betonların altında, sokaklarda kalan insanlarımızın yanında olma günüdür. Böyle bir zamanda, gölge etme başka bir şey istemiyoruz senden.”



Bu Yazıya Tepki Ver