Akşener, İYİ Parti’nin projesi Artagan’ı açıkladı

artagan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti lideri Akşener, ekonomide ve ticari ilişkilerde dijital dönüşümü hedef alan “Artagan Projesi”nin ayrıntılarını açıkladı. Artagan’ın öz Türkçe’de ‘bolluk ve bereket’ anlamına geldiğini belirten Akşener, “Adı gibi memleketimizi, bolluk ve berekete kavuşturma yolunda, çok önemli bir kilometre taşıdır” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Artagan projesi’ ile Türkiye’de mali kaynak sağlanacağını açıkladı.

Akşener, detayları şöyle anlattı:

– Yolsuzluğu nasıl bitireceğimizi, Hak ve adaleti nasıl sağlayacağımızı açıklıyoruz. Bugün,Cesur adımlarla, Türkiye’yi gelişmiş ülkeler seviyesine,nasıl taşıyacağımızı açıklıyoruz.

– Bugün, Siyasi tarihimizde, Türkiye adına en büyük kaynağı yaratacak projeyi: Artagan’ı açıklıyoruz. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun!

– Artagan, çok özel bir isim. Öz Türkçe’de, “bolluk ve bereket” anlamına geliyor. Ve adı gibi, memleketimizi, bolluk ve berekete kavuşturma yolunda,
çok önemli bir kilometre taşını oluşturuyor.



Projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi kendimize soralım: Türkiye, bu kadar zenginliğe sahip bir ülkeyken, nasıl oluyor da milletimiz, bu kadar düşük standartlarda bir hayat sürüyor?

– Türkiye, Avrupa’nın en büyük ülkesiyken, nasıl oluyor da yoksullukla, krizlerle boğuşmak zorunda kalıyor? Türkiye, binlerce yıllık devlet geçmişine sahipken, nasıl oluyor da, devlet mekanizmasını bu kadar verimsiz işletiyor?

– İşte Artagan’ı, tam olarak da bu sorulara cevap olarak, Türkiye’nin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla hazırladık.
Türkiye’nin çok büyük bir potansiyeli var. Güçlü, mutlu ve zengin bir Türkiye için, ihtiyacımız olan her şeye sahibiz.

– Asıl sorunumuz, köprü yapmayı, bina dikmeyi vizyon zanneden bu beceriksiz iktidardır.Asıl sorunumuz, geleceği kurgulamak yerine, geçmişte debelenen bu çapsız zihniyettir. Asıl sorunumuz, hızla gelişen dünyaya ayak uyduramayan, bu vasat siyasettir.

– Sorunu nasıl tanımlarsak tanımlayalım, Artagan nihai çözümü ortaya koyuyor. Sahip olduğumuz bu muazzam potansiyeli açığa çıkarmamız,
bu zenginliği milletimize yaymamız mümkün. Ez cümle “Artagan’la başka bir Türkiye, milletimize yakışır bir Türkiye mümkün!”

Bugün yıkıcı inovasyon olarak adlandırılan, ve toplumların yaşam biçimiyle birlikte, ticaretin de kurallarını değiştiren bir değişim sürecinden geçiyoruz.

– Bu öyle güçlü ve hızlı bir değişim ki, pek çok dünya devini, ticaret sahnesinden sildi. Ülkelerin milli gelirlerinden daha büyük ciroları olan, teknoloji şirketlerinin doğmasını sağladı. Hayatın her alanındaki bu yeni değer ve yöntemler, yıkıma götüren tehditlerle, zenginliğe açılan fırsat kapılarını aynı anda sunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir