Alaattin Çakıcı da mesaj trafiğine girdi

çakıcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Twitter hesabı üzerinden bir mektup yayınladı. Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından açıklama yaparak, kendisi üzerinden iddialarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yıpratıldığını savundu. Çakıcı af çıkmasa bile 8 ay sonra tahliye olacağını belirtti. Çakıcı, “Devletimiz zamanı geldiğinde her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olanları ayık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içinde bu insanlarla iş birliği yapanlardan bağırsaklarını temizleyecektir” dedi.

Sedat Peker’e sus mesajı

Çakıcı yayınladığı mektupta; “Aziz Türk milleti bundan emin olsun. Cumhuriyet tarihi terörle mücadele etmiş en iç işleri bakanı sayın Soylu ile ilgili bir şeyler söylenmektedir. Sayın Soylu’yu Türkiye tanıyor. Terörle ile ilgili bedenini 5000 derecede ki ateşin içine atmıştır. İnsan bir şeylerin ortaya dökülmesini istiyorsa lütfen sapla sapanı bir birinden ayırmasını bilmeli.

Yurt içi ve yurtdışında Türküm, Türkmenim devlet benim için her şeydir diyenlere şunu hatırlatmak isterim, birileri yanlışın içindeyse Türkiye ‘nin bekası söz konusu olduğu bu dönemde görevini ifa edenlere söz söylememesi gerekir. Kişilerin bir birileri ile özel ilişkileri bile olsa mahremde kalmalı kamuoyuna saygılarımla arz ederken muhalefete devlet düşmanlarına şunu hatırlatmak isterim, temcit pilavı gibi sürekli sayın Bahçeli’yi , sayın devlet başkasını mafyayı özel afla çıkardı diye ibare kullanmayın” şeklinde yazdıi

 

Bu Yazıya Tepki Ver