“Ali Koç kulübü de satar”

aziz-yildirim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Haziran 2018’de seçimi kaybettiği günden bu yana ilk kez basın toplantısı düzenledi. Ali Koç’a sert sözlerle yüklenen Yıldırım, “Fenerbahçe’nin geleceğinde tehlike gördüğüm için konuşacağım. Her şeyi satıyor, yarın kulübü de satar. Bunun önüne geçmemiz lazım” dedi

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında sarı lacivertli camianın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Ali Koç ve yönetimine “Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz. Fenerbahçe’nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım” diyerek sözlerine başladı.

“SENİ AFFETMEM BUNU BİL”

“Bizimle rakip olman için 20 sene görevde kalman gerekir” diyen Yıldırım, “Seni affetmem bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim. Bak Ali Koç, sen Koç’luğunu bil. Sen Rahmi Koç’un torunusun. Sana Darmstadt’tan gidip de Serdar almak yakışmaz. Bundan sonra sahnedeyim. Ben de arkadaşlarım da. Seni paran var diye seçti insanlar, para vermeyeceksen kimse seni seçmez. Yanındakiler çok konuşuyor bak onları duman ederim” şeklinde konuştu.

“FETÖ’CÜ ÜYELER VAR”

“İçeride FETÖ’cü üyeler var onları niye atmıyorsunuz” diyen Yıldırım, “FETÖ’cü savcılarla maç yaptık bilmiyorduk, onları üye yaparken senin de imzan vardı. Enkaz bıraktığımı söylüyorlar. Benim teklifim şu; Fenerbahçe’nin 591 milyon dolar mal varlığı var. 300 milyon dolar da Futbol A.Ş. değeri bıraktım. Eğer bıraktığım borç, mal varlığını geçiyorsa, ben ödeyeceğim. Hocacı ve FETÖ’cüler bu kulübe giremezler. Bunu bilsinler ” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver