Ali Koç’tan boykot çağrısı

ali koç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı, federasyon ve yayıncı kuruluşa gözdağı için Süper Lig’in 1. hafta maçlarına çıkmama önerisinde bulundu

EKONOMİ basınıyla yaptığı sohbette yayıncı kuruluş ve TFF ile yaşadıkları sorunlara değinen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig’in ilk haftası için boykot çağrısı yaptı. Koç, “Belki ilk haftanın maçlarını kulüpler oynamamalı. TFF kime çalıştığını, bizim patronumuz olmadığını, çıkarlarımız için bu markayı yönettiğini er ya da geç anlamalı” şeklinde çarpıcı bir açıklamada bulundu. Yayın gelirlerindeki düşüşü de değinen sarı-lacivertli kulübün patronu, “İstedikleri zaman gelip bizi bilgilendiriyorlar. Çünkü hukuki muhatap TFF. Bütün riski biz alıyoruz ama geleceğimizle ilgili söz sahibi değiliz” dedi.

FETÖ HALA FUTBOLUN İÇİNDE

Türkiye’deki bütün takımların ekonomik bakımdan çok sıkıntılı durumda bulunduğunu ancak üç büyükler arasında en sıkıntılı kulübün Fenerbahçe olduğunu dile getiren Koç, “Adam çıkıyor ‘Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar’ diyor. Ama sonra ‘bunu faal aktif bir hakem söyledi’ diyor. Bunu söyleyen TFF’nin bir delegesi. Çağır kardeşim soruştur. Sorgula. Tekrar söylüyorum. FETÖ hala futbolun içinde” şeklinde flaş bir açıklama daha yaptı.

 



Bu Yazıya Tepki Ver