Ali Tarakcı ile Gündem: Abdullah Gül, siyasette yeni bir oyun mu kuruyor?

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Seçimler öncesinde Abdullah Gül’ün iktidarla devri sabık yaratmadan geçiş görüşmelerinde dahli var mı?” sorusu ve “Ümit Özdağ, İnce ve Uzan ittifakına sıcak bakmıyor. Memleket Partisi’nde çatırdama” vardı.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

15 Haziran 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:

– Kemal Özkiraz: Erdoğan 2001 yılında Deniz Baykal ile çıktığı Uğur Dündar’ın seçim arenasında “üye olmayan kişi genel başkan olamaz” sözüne karşı çıkıp, bunun hukuken uygun olduğunu söyledi ve üye olmadan genel başkanlığı devam etti.
– Fikri Akyüz: Cumhurbaşkanımızın danışman heyetinde maalesef bir zafiyet bulunmaktadır.
– Barbaros Sansal: “54 doğumlu, kadın, evli, aslen sakaryalı, Ümraniye’de ikamet ediyor, sosyal medya üzerinden annemin seks işçisi olduğunu iddia etmiş. Dava açılınca da ‘Telefonum kahvede masanın üstünde kalmıştı gözlük kullanıyorum, ben yazmadım’ diyor ! Bacım İslamda yalan yoktur değil mi?”
– İbrahim Haskoloğlu: Türkiye’deki bir İsraillinin bugün, İranlı suikast timi tarafından kaçırılmaya çalışıldığı haberi İsrail basınında paylaşılmıştı.
– İstanbul’da imara kapalı Ataköy’e yapılacak projeler vatandaşları ayağa kaldırdı
– Erdoğan’dan TÜSİAD Başkanı Turan’a: “Sen bize dış politikada ders veremezsin, haddini bil!”
– THY’nin ismi değişiyor: Marka tescil için başvuru yapıldı
– Tuncay Özilhan: “Serbest piyasa modeli dememize rağmen son dönemde piyasa müdahaleleri çok yoğunlaştı”
– Altılı masa, liderleri halka soracak ! “Kim aday olsun?” anketi geliyor
– Kılıçdaroğlu: “Olay parti olayı olmaktan çıkmıştır”
– Meral Akşener: “Düzensiz göç sorunun muhatabı da, sorumlusu da, suçlusu da bizzat Recep Tayyip Erdoğan’dır”
– Bürokratik engellere İmamoğlu çözümü: “Gidip Ankara’yı teslim alacağız; bu başka türlü düzelmez. İktidar değişmeden bu işler düzelmez”
– Meral Akşener: “Erdoğan da artık kendisine ayrılan sürenin sonuna geldiğini görüyor. İşi gücü bıraktı, Millet İttifakı’nın adayı kim olacak, benim yerime kim gelecek diye uykuları kaçıyor. Sayın Erdoğan, hiç merak etme; senin yerine özgürlük gelecek!”
– Ersan Şen: “Sayın Kılıçdaroğlu, acaba koltuğunuzu gençlere ne zaman bırakacaksınız. 80 yaşında mı? İyi muhalefet yapmaktan bahsediyor. Biraz utanmak lazım. Hala alternatif olamıyorsan demek ki millet sana güvenmiyor.”
– Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Henüz 6’lı masanın adayı bile belli değilken tuttular bir meşrep fitnesi ortaya attılar.”



gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver