Ali Tarakcı ile Gündem: Aileler bu parayı ödeyemez, gençler okula gidemez!

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi konuklarıyla yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Üniversitelerdeki fahiş zamlar” vardı.

Ali Tarakcı’nın konuğu, Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Kamuoyu Araştırmacısı Murat Gezici idi. Murat Gezici, gündem ile ilgili soruları yanıtladı.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

10 Ağustos 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:



– Yer Eyüp Sultan Türbesi. Bazı TV kanalları ve twitter hesaplarında türbedeki çinilerin üzerinde “şeytan figürü” olduğu iddiaları sonrası bir kişi, çini levhaların üzerindeki yüzlerce yıllık “Pençe motiflerini” çekiçle parçaladı.
– İngiltere Başbakanı William Gladstone Abdülhamid Han için şöyle der:”O bastonunu Karadeniz’e sokar Akdeniz’i karıştırırdı.” Şimdi torunu sondaj gemisine verdiği isimle Akdeniz’i karıştırıp onları çıldırtıyor.
– Son yılların ‘popüler ismi’ Ethem Sancak’ın pek bilinmeyen bir karesi…
– Üniversiteler yıl boyunca eğitim ücreti artışı 5%’i geçmeyecek diye söz veriyor, reklam yapıyorlar. Bugün zart diye 200%’e varan zamlar geçirmişler çocuklara.
– Murat Gezici : Akademisyenlerini, öğrencilerini sömürülecek bir şey olarak gören Doğuş ve Beykent Üniversiteleri eğitimimize zarar veriyor.
– AYM’den emsal karar: BİK cezaları basın ve ifade özgürlüğünün ihlali
– TOKİ’den Suriyeli temizliği !
– Davutoğlu’ndan Cumhur İttifakı’na: “Kimlik çatışmalarını körüklemeyin, kutuplaştırıcı bir dil kullanmayın, ateşle oynarsınız!”
– Şamil Tayyar’dan Mehmet Ali Çelebi’ye veto: “Bir vekil partisinden ayrılıyorsa vekilliği bırakmalıdır”
– Osman Nuri Kabaktepe duyurdu: İstanbul’da, Ak Partili belediyelerdeki işçilere yüzde 80 zam
– İşsizliği TÜİK bitirecek ! İşsizlik haziranda azaldı
– Ertuğrul Özkök: Yaşar Kemal o gün, bu çocuğu neden hapishaneye götürmüştü?

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver