Ali Tarakcı ile Gündem: AK Parti yüzde 40.5, MHP 10’muş. Anketin sahibi ise Optimar

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Optimar’ın sürreel seçim anketi” vardı

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

12 Ekim 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:

– Cennetteki huriyle cinsel ilişkiye girişi detaylı bir şekilde anlatması ile kamuoyunun tanıdığı Hüseyin Çevik’in yeni videosu ortaya çıktı: “Banyo cinlerin mekanı. Banyoya girerken donunu sıyırırsan cinlere naklen yayın yaparsın. Çekirdek çitleyip seni izlerler.”
– Halk TV’nin sunucusu Ayşenur Arslan, skandal ifadelerde bulundu!
– İris Cibre: Bak sen; borsada batan batana…
– 2015’te IŞİD tarafından gerçekleştirilen, 104 yurttaşımızın yaşamını yitirdiği ve 500’ün üzerinde yurttaşımızın yaralandığı Ankara Garı Katliamı’nın araştırılması önerisi AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.
– Barış Pehlivan: Polis Yunus Emre Örs’ün ölümünde AKP parmağı
– “Erdoğan ve Esad görüşecek mi” sorusuna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan yanıt
– Kadıköy patlamasının ardından İsviçre’de bombalı saldırı, dengesiz bir katil ve bekleyen intikam çıktı
– Sabah kuşağına yayın öncesi gündem dersi !
– AKP MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, bir vatandaşın elini sallamayla kesen yabancı uyruklu şahsın “yabancı” olmadığını ileri sürüp, sosyal medya yasasına atıfta bulunarak haberin “suç” olduğunu öne sürdü. Şahsın, geri gönderme merkezinde olduğunu öğrenince mesajını sildi.
– AK Partili İbrahim Aydemir: “Millet İttifakı iktidar olursa başkan yardımcılarından birini HDP’den yapacaklar, İçişleri Bakanlığını HDP’ye verecekler”
– Turhan Çömez İYİ Parti’ye katıldı
– Kılıçdaroğlu: Erdoğan’ın 16 uçağı var, 15’ini satacağız
– Kılıçdaroğlu, ABD’de TURKEN vakfı tarafından yapılan gökdelenin önünde Erdoğa’a seslendi: “Senin ailen burada. Bu da ailenin yaptırdığı gökdelen. Oğlunun kızına gönderdiği paralarla yapılmaya devam ediliyor. Sevgili Erdoğan, aileyi konuşmak istiyorsan gel buradan başlayalım.”
– Demirtaş, 7 Haziran-1 Kasım sürecini anlattı: “En ideal günah keçisi olarak gösteriliyorum. Oysa işin içinde darbeci çeteler var, IŞİD çeteleri var”
– Binali Yıldırım: “Kemal Bey o kadar yeni yeni şeyler söylüyor ki. ‘Acaba AK Parti’ye ne zaman katılır?’ diye düşünmeye başladım”
– Sedat Peker’in dijital tecridi nefes aldırmayan ablukaya döndü… İade sopası üzerinde sallandırılan Peker’in video kararlılığı sürüyor
– Meral Akşener’den Erdoğan’a: SPK üzerinden şirketleri haraca bağlayan vekil var, 180 milyonluk serveti nasıl yaptın? 4 milyon euroluk yatı hangi maaşla aldın diye hesap sorsana? Al sana yolsuzluk çöz de görelim…
– Meral Akşener: “İnsan rakibi de olsa muhataplarında biraz ciddiyet biraz zeka arıyor, ama maalesef bulamıyoruz”
– Meral Akşener’den Erdoğan’a: Neymiş, yolsuzluğu engelleyecekmiş, eğer zerre samimiysen biz varız, hodri meydan, sen hiç zahmet etme, bütün milletvekillerine talimat veriyorum, yolsuzlukla mücadele için yasa tekliflerinizi bir bir Meclis’e getireceksiniz!
– Akşener’den dikkat çeken mesaj… ‘Kılıçdaroğlu adaylıkta kararlı’ dediği iddia edildi
– İlker Başbuğ, M. Ali Çelebi- Hulusi Akar ilişkileri hakkında bir şeyler söyleyecek mi? Yoksa sessizliğini sürdürecek mi?
– Ümit Özdağ: “Mehmet Ali Çelebi‘yi Zafer Partisi’ne davet etmiştim. Kabul etmiş, mayıs ayında geleceğini söylemişti”
– Barış Yarkadaş: “Size dair bu haberi yazdığımda beni yalancılıkla suçladınız, ‘Seni yalanlarınla rezil edeceğim’ dediniz, bana özür borçlusunuz” dedim. Benim verdiğim bilgi biraz gecikmeli de olsa en nihayetinde doğrulanmış oldu.
– Süleyman Soylu o tweetini sildi
– Anket şirketlerinin yerel seçim karnesi: 31 Mart için ne demişlerdi, 23 Haziran için ne diyorlar?
– Özer Sencar: “4 puanlık kararsız AKP’li seçmen partilerine geri döndü”
– Prof. Dr. Ersan Şen sosyal medyayı salladı: “Cumhurbaşkanı beni de çağırsa ben de giderim”
– “AK Parti yüzde 40,5 MHP yüzde 10’muş” Anketi kim mi yapmış? Optimar



gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver