Ali Tarakcı ile Gündem: Cehennemin kapıları hala açıkta… Karar veremedi…

Ekran Resmi 2023-05-23 16.14.28
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem‘de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda olacak. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, ” Cehennemin kapıları hala açıkta… Karar veremedi… “ var..

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

23 Mayıs 2023 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ali Tarakcı ile Gündem’de;



– Vecdet Öz: Sinan Oğan bana ‘Erdoğan’a destek verirsek yönetim kadrosunda olabiliriz’ dedi

– İmamoğlu: Kumpastan kurtulacaksınız!

– AKP’li kadının videosu sosyal medyada gündem oldu

– Hakan Şükür: Selamlar, ben Fatmagül

– Tanju Özcan: Bana bazı gafiller sığınmacılara niye iş yeri açma ruhsatı vermiyorsun? Niye bir tek Arapça tabela yok? gibi sorular soruyorlar. Defalarca söyledim, şimdi de söylüyorum; İşte bu çirkin görüntüler yaşanmasın diye. Bolu’da bir tek sığınmacıya iş yeri açma ruhsatı vermedim. Benden önce verilmiş olanları da iptal ettim. Bu yaptıklarımdan da pişman olmak bir tarafa gurur duyuyorum.

– TİP’in CB seçiminin 2. turunda Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı içeren parti logolu bildiri dağıtması Şile İlçe Seçim Kurulunca yasaklanmış.

– Kılıçdaroğlu Hatay’da konuştu: Türkiye’yi sığınmacı deposu yapmayacağız ve buradan çıkaracağız

– Kılıçdaroğlu’ndan 15 saniyelik yeni video: İki seçenek sundu!

– Ümit Özdağ’dan Sinan Oğan sorusuna ‘cehennemli’ yanıt

– Özdağ: “Sinan Oğan’ın tercihi kendi takdiridir, Zafer Partisi’ni bağlamamaktadır. Biz Sinan Bey’le yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık, hala cehennemim kapılarını kapatmaya çalışıyoruz.”

– Montaj mı gerçek mi?

– Kılıçdaroğlu: Montajcı sahtekar.

– Kılıçdaroğlu ile Murat Karayılan aynı videoda montajlayarak servis eden hesap MHP Sosyal Medya Sorumlusu Türkgün Sosyal Medya Danışmanı Hüseyin Özkan, video yine Cumhur İttifakı propagandaları için açılan “Türkiye’de Yaşandı” adlı hesaptan servis edildi. Bu videoyu Murat Karayılan da CHP de servis etmedi.

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver