Ali Tarakcı ile Gündem: İktidar ve muhalefet seçimi kazanmak için neler yapıyor?

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Yaklaşan seçimler ve iktidar ile muhalefetin seçim hamleleri” vardı.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

12 Aralık 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:

– Canan Kaftancıoğlu: Aşk akrostijde gizli. Babamın 68 yılında anneme yazdığı şiiri buldum. 46 yıllık evliliğin sırrı olmalı bu şiir.
– Fatih Altaylı: “Emine Erdoğan’ın ‘makul’ çıkışı Aileden Sorumlu Bakan’ın ‘sorumsuz’ sözleri ile gölgelenerek kaynadı gitti”
– 1 haftada vatandaşları 60+ saat çalışan ülkeler” sıralamasında Türkiye birinci oldu
– TÜİK: İşsizlik yüzde 10,2’ye yükseldi
– CHP İzmir Mv. Murat Bakan, bir ilin emniyet müdürünün, emrindeki polisleri tehdit edip hakaretler savurduğu ses kayıtlarını paylaştı: “Senin yönettiğin bakanlık bu işte Süleyman Soylu! Hukuku koruyacak, halkın güvenliğini sağlayacak kişi belli ki seni örnek alıyor!”
– Erdoğan’ın “2023’te son kez cumhurbaşkanlığına adayım” açıklamasının ardından, Memleket Partisi Erdoğan’ın eski videolarını yayınladı: “2011’de son kez milletvekilliğine adayım. Ben tükürdüğümü yalamam…”
– Erdoğan: Tüm dünyanın en büyük sıkıntısı olan hayat pahalılığı meselesini de adım adım çözüme kavuşturuyoruz
– Bakan Nebati’den çok konuşulacak asgari ücret sözleri: Ne verilse haklarıdır, fakir fukaraya vermek bereket getirir
– Kılıçdaroğlu bu kez Adalet Bakanlığı’na yürüdü: “Buraya bu evladımızın sesi olmak için geldim, adalet istiyor bu kız, bizim evladımız”
– Kılıçdaroğlu: ”Ülkenin bu kadar derdi varken siyasal iktidarın halen görevini yapmaması tahammül edilecek bir durum değil.”
– Kemal Kılıçdaroğlu: ”Adaleti sağlayacak olan kurumun önündeyiz. Adalet Bakanlığı sessizliğini koruyor. Aile Bakanlığı’nın ne yaptığını kimse bilmiyor. Bir de fotoroman var polislerin elini kolunu bağlamış durumdalar.”
– Adalet Bakanı Bozdağ’dan Kılıçdaroğlu’na: “Randevusuz geldiği halde, görüşmek isteseydi yine görüşürdüm”
– “Aleviler ve Ateistler ahIaksızdır” diyen, İslami Gençlik İlim ve Hikmet Derneği başkanı Rafet Ermiş , kendisinden kuran dersi almaya gelen 4 erkek çocuğuna tecavüz ettiği için 24 yıl hapis cezası aldı.
– İYİ Parti Antalya İl Başkanı Başaran, tehdit iddialarını reddederek istifa etti: “Her türlü teste rızam var”
– AKP Sapanca İlçe Başkanı, Yusuf Ziya Gümüşel’in yeğeni çıktı
– Cemil Çiçek: “Doğru olanı yargı yapmalı. Yargıyı doğru yapacak bir ortama hazırlamamız lazım. Değilse yargı da savrulur”
– Başhekim yardımcısından skandal açıklama: 13 yaşında evlilik olabilir
– Kafir ilan edildiği için Türkiye’yi terk eden İlahiyatçı Mustafa Öztürk: Bu fikıh kitaplarının aralarından çıkardıkları o çürük fetvalarla kendilerine dayanak bulup, 6-7 yaşındaki kız çocuklarına tecavüz etmelerinin önüne geçmenin yolu, bu kitaplarla hesaplaşmaktan geçiyor.
– 6 yaşındaki kız çocuğunun tecavüz davası | Savcının iki kez tutuklama talep ettiği, mahkemenin reddettiği iddia edildi
– İstismar iddiası ile tepki toplayan Kadir İstekli’nin son vaazı! Dikkat çeken sözler söylemiş
– Yeni Anket: Seçmen, Altılı masanın anayasa değişikliği önerisi ve CHP’nin “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi”ni beğendi
– Hüsamettin Cindoruk: “Siyaset ikliminde tartışma şeri devletle medeni devlet arasında”
– İmamoğlu: “Seçim ikinci tura kalamaz”
– İmamoğlu: “Bütün CHP’lilerin adayı Genel Başkan Kılıçdaroğlu’dur ama…”
– 6’lı masada ‘Kutsal İttifak’… İYİ Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi anayasa değişikliğinde “Evet” istiyor



gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver