Ali Tarakcı ile Gündem: Oy kaydırması yapabilirler mi? Bunun için ne yapılmalı?

Ekran Resmi 2023-04-07 16.09.52
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem‘de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda olacak. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, ” Oy kaydırması yapabilirler mi? Bunun için ne yapılmalı? “ var..

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

07 Nisan 2023 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ali Tarakcı ile Gündem’de;



– Kemal Kılıçdaroğlu: “Bunlar Devleti nasıl yöneteceklerini bilmiyorlar.Ama parayı nasıl çalacaklarını biliyorlar. Rüşveti nasıl yiyeceklerini biliyorlar. Şeytanın aklına gelmeyen bunların aklına geliyor.”

– İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz: “Mümkün değil, uzun zamana yaymak zorundayız.”

– Fatih Portakal: Bakan Nebati dün yaptığı açıklamada “Koyun eti koktuğu için vatandaş yemiyor” diyordu. Uzun yıllar sonra bir yurttaş bir bakana hak ettiği cevabı verdi. Çiftçi milletin efendisi olduğunu gösterdi.

– 2018’de Muharrem İnce: “Bakanlar Kurulu’nda CHP’liler, MHP’liler, İYİ Partililer, HDP’liler, AK Partililer olacak, 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım.” 2023’te Muharrem İnce: “Kılıçdaroğlu; İYİ Parti’ye, Saadet’e, DEVA’ya, Gelecek’e ve HDP’ye bakanlık verecek.”

– İktidarın trolleri, Memleket Partili kriptolar ve Ümit Özdağ’ın paylaştığı Sırrı Sakık videosunda geçen “Kapalı kapılar ardında sözler verildi” lafı aslında Kemal Bey’e yönelik değil Muharrem İnce’ye yönelikmiş.

– Muharrem İnce, oyumuz %16 demişti Ece Üner’e katıldığı programda. Ancak Ece Üner “Peki anket firmasının adı ne, hangi firmada oyunuz o düzeyde?” diye sorunca cevap verememişti.

– Onursal Adıgüzel, Muharrem İnce’ye 2018 seçimi için sitem etti: İnce benimle görüşmedi

– Abdurrahman Dilipak: Şeytanın vaadlerine kanmayın

– Recep Tayyip Erdoğan “hani bunlar dürüsttü?” deyip dolandırıcılıkla suçladığı Şimşek’e kalmış

– ‘Erdoğan sayesinde’ etiketlerinin tasarımları yapan Mahir Akkoyun gözaltına alındı…

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir