Ali Tarakcı ile Gündem: Psikolojik harp başlatıldı

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisindeki fotoğraf” vardı.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

6 Mayıs 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:

– İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin jandarma ve eski emniyet görevlilerinin de aralarında bulunduğu 11’i tutuklu 61 sanık hakkında yapılan istinaf başvurularını karara bağladı.
– Türkiye’nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci pisti olan Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışı, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in katılımıyla yapılacak.
– Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Türkiye’deki Suriyeli mültecilerle ilgili yaptığı açıklamasında Türkiye’nin mülteci sorununu çözmek istediğini belirterek, “Putin, kendisi dışında Esad’ın hiçbir ülkeyle özellikle Türkiye ile temas kurmasını istemiyor. Türkiye her temas kurduğunda Putin bunu engelliyor.” ifadelerini kullandı.
– Enflasyon nisanda yüzde 7.25 arttı, yıllık yüzde 69.97 oldu. Ulaştırma 105, gıda 89, ev eşyası yüzde 77 pahalandı.
– ABD Savunma İstihbarat Ajansı (DIA), Pentagon Başmüfettişliğine, İran destekli milislerin Irak’ta Türkiye’ye karşı PKK terör örgütü ile iş birliği yaptığını ve zaman zaman Türkiye’nin kuzey Irak’taki üslerine saldırı düzenlediğini bildirdi.
– 1968 devrimci gençlik hareketinin öğrenci liderleri ve siyasi aktivistleri olan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın 12 Mart Muhtırası sonrası 6 Mayıs 1972’de gerçekleşen idamlarının üzerinden 50 yıl geçti.
– Atilla Taş’tan Twitter sohbet odasındaki Canan Kaftancıoğlu’na sert sözler
– Ertuğrul Özkök: Dün Sabah gazetesi ile aramda geçen yazışmayı açıklıyorum
– İBB Sözcüsü Ongun, “Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir” dedi. Ongun, Nagehan Alçı eleştirilerine yönelik de, “Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz” dedi.
– İŞID infazcısına ‘terör örgütü üyeliğinden’ 7 yıl 9 ay ceza “IŞİD’in infazcısı” olduğu belirtilen tutuklu olarak yargılanan Yusuf Al Marhun’un, yakalanmadan önce, 2017 yılında Türkiye’ye kaçak yollardan girdiği, üç yıl boyunca arandığı, bu süre içinde Yunanistan’a gitmek için İzmir’de bulunduğuna ilişkin belgeler yargılama dosyasına girdi.
– Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son anketlerin ardından kurmaylarını kampa toplama kararı aldı.



gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver