Ali Tarakcı ile Gündem: Seçim öncesi hayat pahalılığını değil, anayasayı konuşacağız

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Muhalefetin yeni anayasa çalışması” vardı..

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

29 Kasım 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:

– Erdoğan’da çocuklara mesaj: O koltuğa kalkmamak üzere oturma.
– CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: “Kış saatine geçmeyerek bakın çocuklarımıza ne yaptılar. Türkiye’nin sabahlarını karanlığa boğdular.”
– Poligonda atış yapan Ümit Özdağ’ın, atış yapacağı sırada yanındaki parti görevlilerinden birinin, ”Süleyman varmış gibi” sözüne, ”O zaman makineli tüfekle atayım” diyerek yanıt vermesi gündem oldu.
– Süleyman Demirel’in zam açıklaması yıllar sonra yeniden gündemde: “Ne zammı, biz zam yapmadık. Önümüzde bulduk. Üstüne oturalım mı oturmayalım mı diye baktık. Oturmadık, civciv çıkacak çünkü.”
– İYİ Parti’den seçilmesine rağmen AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a sokakta sert tepki: “Bizim reylerimiz ne olacak, kime sordun? Hakkımı helal etmiyorum, ben AK Parti’ye oy vermedim.”
– Sedat Peker tek değil, “Demir Yumruk” operasyonundan da “yakın koruma” çıktı !
– Saygı Öztürk: “Akşener’in dahli yok ! Ağıralioğlu, rahatsızlık yarattığını bile bile kendine göre doğruları söylüyor”
– Meral Akşener’in 6 yıldır süren soruşturmasının gizli tanığı Siirt’ten
– CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: İşinize bakın!
– Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: “Suriye’ye harekât yarın, haftaya veya her an olabilir”
– Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad: “Türkiye’nin tutumunun samimi mi yoksa sadece siyasi bir manevra mı olduğuna karar vermek mümkün değil.”
– İş insanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, Bodrum’daki otel arazisini 115 bin metrekare büyütmek için başvuruyor. Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy, iş insanı Mehmet Nuri Ersoy’un başvurusunu onaylayıp, 2.5 milyon euro teşvik primi veriyor. Gülmeyin çok ayıp!!
– Beyaz saraydan mesajlar: “Türkiye ya da başka bir ülke tarafından Amerikalıların hayatını riske atacak bir eylemi görmek istemiyoruz. Amerikan askerleri burada sahada ve SDG’ye destek veriyor”
– Altılı masa, ‘Özgürlükler Anayasası’nı tanıttı
– AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Altılı masaya “Vesayet” uyarısı
– HDP Eş Genel Başkanı Sancar’dan Altılı Masa’nın anayasa değişikliği önerisine: Olumlu pek çok madde var ancak gerçek ve güçlü bir demokrasi için eksik ve zayıf
– AKP’li Mustafa Şen: Cumhurbaşkanlığı sistemi revize edilebilir; muhalefet kapıları kapatmasaydı her şeyi konuşurduk
– Bahçeli konuşma metninin dışına çıktı, muhalefete resti çekti: “‘2 Yetmez, 3 olsun’ dersek ne yapacaksınız?”



gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver