Ali Tarakcı ile Gündem: Türkiye’yi bekleyen tehlike Lübnan’da ortaya çıktı. Suriyeli mülteciler isyan çıkardı

Ekran Resmi 2023-05-02 16.15.04

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem‘de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda olacak. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, ” Türkiye’yi bekleyen tehlike Lübnan’da ortaya çıktı. Suriyeli mülteciler isyan çıkardı “ var..

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

02 Mayıs 2023 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ali Tarakcı ile Gündem’de;

– Dolandırılan Emre Belözoğlu ve Arda Turan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi, Erdoğan ise Soylu’ya talimat verdi: Bu meseleyi çözün

– Kemal Kılıçdaroğlu: Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım.

– Fahrettin Altun: Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin stratejik iletişimi için gece gündüz demeden çalışan ve özellikle ülkemize dönük sistematik dezenformasyonla mücadelede büyük başarılar elde eden İletişim Başkanlığımızı, Başkan Yardımcılarım Çağatay ve Evren beyleri, Bilgi İşlem Daire Başkanım Serhat beyi, bir kez daha akıl ve izan dışı iftiralarla karalamaya çalışmış.

– Partilerin seçim beyannamelerinde hangi kelime, kaç defa kullanılıyor. Siyaset Bilimci Nurettin Kalkan ilginç sonuçlara ulaştı.

– CHP’den ortalığı karıştıracak bir seçim iddiası: İçişleri Bakanlığı içinde paralel bir yapı tespit ettik

– Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 5.nesil savaş uçağı “Kaan” ile ilgili paylaşım yaptı: Teknoloji üretiyoruz.

– MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut: “Etrafımız dört bir taraftan kuşatılmışken Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek vatan borcudur.”

– 35 yıllık binada “yerinde dönüşüm” – Lübnan’da Suriyeli mülteci sorunu patlak verdi! Beyrut yönetimi mültecileri ülkelerine gönderirken Suriyeliler isyan çıkardı, ordu güçlükle bastırdı

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.