Ali Tarakçı ‘SESLİ DÜŞÜNCELER’de sordu: Yangınları neden söndüremiyoruz?

4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Ali Tarakçı Gercektivi’den canlı yayınlanan SESLİ DÜŞÜNCELER programında Türkiye ve dünya gündemini masaya yatırmaya devam ediyor.

Ali Tarakçı’nın konuşmasından satırbaşları şöyle;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel’deki NATO Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile anlaşmak için masaya Afganistan meselesini sürdü. ABD’nin önümüzdeki zaman dilimi içinde kullanacağı Afgan gençler Türkiye’ye geliyor. Bir kısmının Gökçeada’ya yerleştirildiğini söylemiştik ve Gökçeada ve Bozcada konusuna dikkat çekmiştik. Bunun üzerine Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan’ın bugün kaleme aldığı yazıda ilginç bir hususun altını çizmek isterim. Ordu, geçtiğimiz yıllarda çıkan yangınlara müdahale ederken bu yangınlarda neden yok?

MÜLTECİ MESELESİNDE SON DURUM NE?

Mülteci meselesiyle ilgili Kemal Özkiraz’ın Avrasya anketin yapmış olduğu anket sonuçları ortada. Toplumun yüzde 80’i mültecilerin ülkesine dönmesi konusunda mutabık. Bu mutabakata direnecek her siyasi parti kaybedecektir bu ülkede.

YANGINLARI NEDEN SÖNDÜREMİYORUZ?



Haldun Demirok: Bir yangınlar silsilesi çıktığında iktidarın foyası da ortaya çıktı. THK, çürümüş bir kurumdur. 20 yıl içinde mevcut iktidar bunu yapılandırmalıydı.

 

Gerçektivi canlı yayınlarını izlemek ve gündeme dair gelişmelerden haberdar olmak için Gercektivi Youtube kanalına abone olun.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir