Altıncı aday Yiğit Şardan

yiğit-şardan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GALATASARAY’DA 19 Haziran’da yapılacak genel kurulda başkanlık için yarışacak kişilerin sayısı 6’ya çıktı. Işın Çelebi, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve İbrahim Özdemir’den sonra Yiğit Şardan da aday oldu.

İddialı bir liste hazırlayan Şardan’ın ekibinde mevcut yönetimden isimler de yer alıyor: Abdurrahim Albayrak, Ahmet Arslan, Begüm Özkan, Murat Yalçındağ, Serkan Sevim, Tayfun Beyazıt, Erdal Aslan. Türkiye’nin önde gelen reklamcılarından biri ve milli bir sporcu olan 58 yaşındaki Yiğit Şardan, Galatasaray’da daha önce başkan yardımcılığı, Türkiye Basketbol Federasyonu’nda da yönetim kurulu üyeliği yapmıştı.

Çelebi yalnız kaldı

Galatasaray’da başkan adaylarından Işın Çelebi’nin diğer adaylara yaptığı birleşme çağrısı karşılık bulmadı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu müze girişinde bekleyen Çelebi, kimse gelmeyince şunları söyledi: “Biz çağrımızı yaptık. Birleşmek istedik. Demek istiyorlar ki ‘Birleşmeden yana değiliz, huzurdan yana değiliz, barıştan yana değiliz.’ Arkadaşlarımızın yolu açık olsun. Geldiğimiz noktada Galatasaray’ın inşallah bir ‘ateş ve güneş’ gibi bir durumla karşılaşmamasını temenni ediyorum.”

Bu Yazıya Tepki Ver