Ankapark’ın kapıları vatandaşa açılıyor

dinozor
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önceki belediye başkanı Melih Gökçek döneminde yapılan, 801 milyona mal olan ve içerisindeki oyuncakların çürümeye başladığı Ankapark’ın kapılarının vatandaşlara da açılacağını duyurdu.

Mahkeme ile belediyeye devredilecek Ankapark’a ilişkin yaptığı paylaşımda, Yavaş, Söz verdiğimiz gibi Ankapark’ın kapılarını vatandaşlarımıza açıyoruz. “Hafta sonları düzenleyeceğimiz ring seferlerine katılarak Ankapark’ın bize teslim edildiği (18 Temmuz 2022) halini yakından görebilirsiniz.” ifadesini kullandı.

Tema parkta, 23-24 Temmuz 2022 tarihlerinden itibaren her hafta Cumartesi ve Pazar günleri ücretsiz ring seferleri yapılacak. 11.00-16.00 saatleri arasında ANFA Güvenlik Genel Müdürlüğü’nden kalkacak olan otobüsler, parkın içerisinde 20 dakikalık ring turları düzenleyecek.

Ring seferleri düzenleyecek olan otobüsler, her yarım saatte bir Gazi Mahallesi (Küme Evleri) Anfa Güvenlik Apt. No:175/1 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan ANFA Güvenlik Genel Müdürlüğü binasından hareket edecek.

Bu Yazıya Tepki Ver