Anketlerde eriyen AK Parti devlet binalarını seçim panosuna çevirdi!

pankart

Seçimi kazanabilmek için Türkiye tarihinin en karanlık ittifaklarından birine imza atan AK Parti devletin tüm imkanlarını da kendisi için seferber etti.  Atatürk’ün Batı Cephesi karargahı olan müzeye AK Parti afişi asıldı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Erkasap Kütahya Valiliği’nin elektriğinin AK Parti seçim standına bağlanmasına, “Adaletsiz bir seçim ortamındayız” diye tepki gösterdi.

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anketlerdeki erimeyi görünce Hizbullah’ı terör örgütü olarak tanımayan HÜDA PAR ve 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi yasasını kaldırtmak isteyen Yeniden Refah Partisiyle bir araya gelerek Türkiye tarihinin en karanlık ittifakını kurdu.  Milletvekilliği için aday olan AK Partili Bakanlar bulundukları bakanlıkların tüm imkanlarını kendi seçim çalışmaları için kullanmaktan kaçınmazken bakanlıklara verilen TOGG’larla seçim bölgelerinde tura çıktılar. AK Parti iktidarı devletin imkanlarını kendi seçim çalışmaları için kullanmaktan çekinmiyor. 

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın Afyonkarahisar mitingi öncesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Batı Cephesi Karargahı olarak kullandığı Zafer Müzesi’nin dört bir yanı AK Parti’nin dev seçim afişleriyle kapatıldı. Millet İttifakı il başkanları müze önünde buluştu, AK Parti’ye tepki gösterdi.

Ortak açıklamayı okuyan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısıroğlu, saygısızlık yapıldığını belirtti. Mısırlıoğlu, şöyle konuştu: “Bu zihniyet, şahsi menfaatlerini Cumhuriyetimizin değerlerinden üstün görmektedir. Bizler var oldukça Cumhuriyetimizin değerlerini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, şanlı tarihimizi, milli değerlerimizi yok sayamayacak, unutturamayacaksınız… Cumhuriyetimizin 100. yılında yaptığınız bu alçaklığı unutmayız.”

DEVLETİN ELEKTRİĞİNİ SEÇİM STANDINA BAĞLADILAR

Kütahya’da valilik binası önünde AK Parti seçim standı açtı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Valiliği önünün propaganda mekanına dönüştürülmesine tepki gösterdi. “Adaletsiz bir seçim ortamındayız. Bakın CHP’ye, İYİ Parti’ye ayrılan stant yerlerine… Standı kurmuşlar, elektriği de devletten alıyorlar. Elbette hesabı sorulacak. Valilik, İçişleri Bakanlığı destekli hormonlu sistemle kaybedecekler” dedi.