“Atatürk’ü dünyaya anlatmak istiyorum”

YUSUFNUTUK copy
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yusuf, video konferans aracılığıyla gençlerle toplantısına katıldığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ulu Önder’in Nutuk kitabını istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’nci yıldönümünde video konferans toplantısıyla dünyanın çeşitli bölgelerinden gençlerle buluştu.  Toplantıya Orta Asya, Orta Doğu, Anadolu, KKTC, Trakya ve Balkanlar’da yaşayan gençler katılırken Kılıçdaroğlu, İsrail’in saldırılarına devam ettiği Filistin’den Yusuf ile özel olarak ilgilendi.

ATATÜRK’TEN GÜÇ ALARAK KURTULUŞA KAVUŞACAĞIZ

Filistinli genç Yusuf, İsrail’in saldırılarını kınaması ve ülkesine desteği için Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Yusuf, “Bizim için 19 Mayıs çok önemli. Filistin halkı olarak Atatürk’ten güç alarak ülkemizin kurtuluşa kavuşacağına inanıyoruz. Atatürk’ün kurduğu bir partinin genel başkanı olarak sizden bir ricam olacak. Bütün Filistin halkına bütün dünyaya anlatmak istiyorum; bu yüzden sizden Filistin halkına Atatürk’ün Nutuk’unu göndermenizi rica ediyorum” dedi.

 



Türk gençlerine da mesaj: Ben sizin demokrat amcanızım

Kılıçdaroğlu, Türk gençlerine seslenerek, “Ben sizi anlarım. Hızla telafi ederim. Her türlü sorunu düzeltirim” ifadelerini kullandı

Kılıçdaroğlu,, 19 Mayıs akşamı Türk gençlerine de bir video mesajı yayınladı. CHP Genel Başkanı, “Ben genç değilim. Genç rolü de yapmam. Ben sizin demokrat amcanızım. Zaten sosyal medya hesaplarında da böyle söylüyorsunuz. Sizler öğrenme, ben anlama çağındayım. Ben sizi anlarım. Hızla telafi ederim. Hızla düzeltirim, her türlü sorunu. Allah’ın izniyle gençler, siz ve biz, bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız. Güzel günler göreceğiz sevgili gençler. Güzel günler göreceğiz. Hep beraber bunlarla hesaplaşacağız. Tekrar size iyi bayramlar” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver