Avrupa Fatihi aslını unuttu

M5OT1LzaXU2ULusg_K9MSA
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PSV’ye 2-1 yenilerek, Devler Ligi’nin kapısından dönen Galatasaray, 2013-14 sezonunda Juventus karşısında elde ettiği 1-0’lık galibiyetin ardından, Avrupa kupalarındaki 37 maçta sadece 4 galibiyet alabilirken, 23 kez kaybetti

CİM-BOM tarihi tersten yazmaya devam ediyor. Bir dönem Türk futbolunun lokomotifi olan Galatasaray, UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferleri ile ülkemizim gururu olmuştu. Ancak Sarı-kırmızılı takım son 7 yılda eski başarılarının çok uzağında kalırken, taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Galatassaray, Şampiyonlar Ligi’nde 2013-14 sezonundaki grup maçında Juventus’u 1-0 yenerek son 16 turuna kaldıktan sonra, eski günlerini arar hale geldi.

10 BERABERLİĞİ BULUNUYOR

Galatasaray, Juve maçının ardındn Avrupa kupalarında oynadığı 37 karşılaşmada sadece 4 galibiyet alabildi. Bu dönemde sadece Avrupa Ligi elemelerinde Neftçi Bakü (Azerbaycan) ile Hajduk Split’i (Hırvatistan), Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova (Rusya) ve Benfica’yı (Portekiz) mağlup edebilen Aslan, 10 beraberlik ve 23 yenilgi elde etti. Bu müsabakalarda rakip fileleri 29 kez havalandıran Sarı-kırmızılılar, 73 gole engel olamadı.

Bu Yazıya Tepki Ver