Avrupa Ligi’nde güzel kura

avrupa-kupa-rakipler
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off turunda Azerbaycan’ın Neftçi ve Finlandiya’nın Helsinki takımları arasındaki eşleşmeyi kazanan takıma rakip olacak. Galatasaray, St. Johonton’u elerse Danimarka temsilcisi Randers ile karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden, Fenerbehçe ve Galatasaray’ın play-off turundaki rakipleri belli oldu. Lige bu turdan itibaren katılan ve birinci torbadan kuraya giren Fenerbahçe Neftçi ile Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım ilk maçı kendi evinde oynarken, rövanş mücadelesine ise deplasmanda çıkacak. Kupa macerasına Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ile başlayan, ancak PSV’ye elenen Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi ile devam ederken, ilk olarak St. Johnston’u geçmesi gerekecek.

BU TURDA AVRUPA’YA VEDA YOK

Aslan’ın turu geçmesi halinde play off’aki rakibi Randers oldu. Aslan deplasmanda yapacağı karşılaşmanın ardından evindeki rövanşta rakibini saf dışı bırakmaya çalışacak. Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçlar 19 Ağustos’ta, ikinci mücadeleler ise 26 Ağustos’ta oynanacak. Fenerbahçe ve Galatasaray rakiplerini elemeleri durumunda, Avrupa Ligi gruplarında yer alacak. Elenen takım ise Konferans Ligi gruplarına kalacak.

Bu Yazıya Tepki Ver