Aziz Yıldırım’dan transfer ifşası: Rakamlar örtüşmüyor !

irfan can
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın düzenlediği basın toplantısı spor gündemine damga vurdu. Bu zamana kadar sarı-lacivertli kulübü zor durumda bırakmamak adına sessiz kaldığını belirten Aziz Yıldırım, Ali Koç dönemini, yatırımları ve transfer politikasını adeta yerden yere vurdu. Aziz Yıldırım’ın, İrfan Can Kahveci transferi ile ilgili “Sakın beni yalanlamaya kalkmasınlar evrakları koyarım önlerine” diyerek verdiği transfer rakamı ile Fenerbahçe’nin KAP bildiriminin uyuşmadığı dikkat çekti.

“3 yıl boyunca konuşmama kararı almıştık. Kulüp bundan etkilenmesin istedik. Arada bizi tahrik ettiler. Bugünden sonra Fenerbahçe’ye yapılacak zararların karşısında açıkça kamuoyunu bilgilendireceğiz” diyen Aziz Yıldırım’ın İrfan Can Kahveci transferi ile ilgili, elinde belge olduğunu iddia ederek verdiği bilgiler ise Fenerbahçe’nin transfer usulsüzlüğü yapıp yapmadığı sorularını beraberinde getirdi.

“SAKIN BENİ YALANLAMAYA KALKMASINLAR EVRAKLARI KOYARIM ÖNLERİNE”

İrfan Can Kahveci için Galatasaray ve Marsilya’nın 4.5 Milyon Euro bonservis bedeli önerdiğini belirten Aziz Yıldırım, “İrfan Can Kahveci’yi biz kaça aldık? 11 milyon Euro… Sakın beni yalanlamaya kalkmasınlar evrakları koyarım önlerine” derken, ortaya koyduğu rakam ile Fenerbahçe’nin bu transfer için KAP’a açıkladığı rakamın örtüşmediği dikkat çekti.

KAP BİLDİRİMİNDEKİ RAKAM FARKLI !

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci transferi ile ilgili KAP’a yaptığı bildirimde söz konusu oyuncu için şu açıklama yapılmıştı:



“Medipol Başakşehir FK kulübüne toplam transfer bedeli olarak 7.000.000 Avro+KDV ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak azami 1.000.000 Avro+KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir FK Kulübüne ödenecektir.

Futbolcu’nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro’yu aşan tutarın %20 + KDV’si, Medipol Başakşehir FK’e ödenecektir.”

Bu Yazıya Tepki Ver