Babacan: “Her genel başkan doğal aday”

Ali babacan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili olarak, “Her siyasi partinin genel başkanı, aslında o siyasi partinin teşkilatları için doğal bir aday. Ancak biz ittifaklar konusunda da bu cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda da bugünden tek nokta atış bir şey söylemiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığına doğal aday olduğunu açıkladı. Bugüne kadar hiçbir ittifakla görüşmediklerini söyleyen Babacan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın içinde bulunduğu ittifakla asla birlikte hareket etmeyeceğini vurguladı.

Babacan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili olarak da şunları söyledi:

“Her siyasi partinin genel başkanı, aslında o siyasi partinin teşkilatları için doğal bir aday. Ancak biz ittifaklar konusunda da bu cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda da bugünden, tek nokta atış bir şey söylemiyoruz. Seçim kararı alındığında, seçim tarihi belirlendiğinde o günkü şartlara göre hem ittifak, hem de cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu partimizin yetkili organlarında konuşulacaktır. Partimizin yetkili organları nihai kararı verecek.”

Bu Yazıya Tepki Ver