Bakanlara vurmak için beni yem yaptılar

Sadık Soylu'dan Peker'in haber foto

Organize suç örgütü liderliğiyle suçlanan Sedat Peker’in son videosunda gündeme gelen Süleyman Soylu’nun akrabası Sadık Soylu, hakkındaki iddialara ilişkin konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun akrabası Sadık Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına “Erdoğan Bayraktar’a, Murat Kurum’a ve Süleyman Soylu’ya vurmak için beni yem yaptılar. Benim, FETÖ konusundaki hassasiyetimi dünya alem bilir” ifadeleriyle cevap verdi.

DANIŞMANLIK YAPTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, Emlak Konut Genel Müdürlüğü döneminde de Soylu’nun bu genel müdürlükte görevi devam etti. Kurum’un bakan olması üzerine, Sadık Soylu’nun da kadrosu Emlak Konut’ta kalmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda danışman olarak bulundu.

“HASSASİYETİMİ DÜNYA ALEM BİLİR”

Yaklaşık bir yıl önce Sadık Soylu, bakanlıktaki görevinden ayrılıp yeniden Emlak Konut’a döndü. Sedat Peker’in iddiası üzerine Sadık Soylu, “Erdoğan Bayraktar’a, Murat Kurum’a ve Süleyman Soylu’ya vurmak için beni yem yaptılar. Süleyman Beyin Beyin, İçişleri Bakanlığı’ndan istifa ettiğini açıklaması üzerine ben de Emlak Konut’a döndüm. Yılladır hep bu insanlarla birlikteyim.Emlak Konut’taki odama gidiyorum. Bakanlık binasına ise sanıyorum bir yıldır gitmiyorum. FETÖ’cü olduğu belirtilen E.K’nin, FETÖ’cü olup olmadığını bilmiyorum. Benim, FETÖ konusundaki hassasiyetimi dünya alem bilir” şeklinde konuştu.