Başakşehir mültecilere kucak açtı

basaksehir_multecilere_kucak_acti
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer, ”Başakşehir’in mültecilere kucak açan ilçelerin başında geliyor. O masum çocuklara yardım eli uzatmasaydık, ya uyuşturucu batağına saplanacak ya da çek senet mafyasının bir figüranı olacaktılar” dedi

Başakşehir Belediyesi, 20 Haziran Dünya Mülteci Günü’nde savaş ve çatışmalar yüzünden evlerinden ayrılmak zorunda kalan mültecileri unutmadı. Başakşehir’in mültecilere kucak açan ilçelerin başında geldiğini belirten İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer, “Hiçbir zaman mültecileri misafir olarak görmedik. Onlar bizim kardeşimiz ve biz de kardeşlik görevimizi yerine getiriyoruz. Muhacirlik ve vatansızlık zor bir durum. Ülkemizin muhacirlere karşı doğru bir imtihan verdiğini düşünüyorum” dedi.

Mültecilikte en büyük yarayı çocukların aldığını ifade eden Özer, “O masum çocuklara yardım eli uzatmasaydık, ya uyuşturucu batağına saplanacak ya da çek senet mafyasının bir figüranı olacaktılar. Çocukların her biri Türkiye’ye ait olduklarını ve Türk bayrağının kendileri için çok ciddi bir öneme sahip olduğunu ifade ediyorlar” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver