“Başımıza tanrı kesildiniz Allah oldunuz…”

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Tezcan, dün akşam ‘Buzdağı’ ismiyle yayımladığı bir saatlik videosunda kendisinin enayi olduğunu, Peker’in videosunda ifşa ettiklerinden çok daha vahim iddiaların olduğunu söyledi. Çocuklarının velayetinin kendisinden alınmasına ise tepki gösteren Tezcan, “Nereden başıma Tanrı kesildin, Allah oldun” sözleriyle devleti eleştirdi.

Fatih Tezcan dün akşam yayımladığı videosunda AK Parti’nin tepelerinde çok büyük paraların konuşulduğunu ve 10 milyon euro iddialarının çok küçük olduğunu söyledi. Tezcan, kendisine karşı bir operasyon hazırlandığını ve bu operasyonu bozmaya çalıştıklarını söyledi. “Devletin içerisinde birileri Fatih Tezcan’ı ortadan kaldıracağız diye karar almışlar” diyerek bir süre ortada olmayacağını dile getiren Tezcan’ın Twitter hesabının kapak fotoğrafını da “enayi” olarak değiştirdiği görüldü.

“BENİM VERGİMLE DEVLETSİN”

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in ifşaatlarından sonra kimilerinin kayıt çıkacak diye korktuğunu, bu yüzden eşlerinden bile çekindiklerini dile getiren Tezcan, “Lan kimsin sen! Sen kimsin? Hakim, Savcı… Belimden düşme çocuğumun mülkü bana ait. Sen benim vergimle devletsin. Ben seni devlet yaptığım için devletsin. Sen nereden başıma Tanrı kesildin, Allah oldun?” diyerek yalnız bırakılmasına ve cezaevine girecek olmasına isyan etti.

Bu Yazıya Tepki Ver