Başkan Bozkurt Ordulu vatandaşlarla iftarda buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt iftar ramazan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği iftar yemeğine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak Ordulu vatandaşlar ile yakından ilgilendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu’nun Battal Gazi Mahallesi’nde düzenlediği iftar yemeğine CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ile katıldı. Düzenlenen iftar programına Ordu AK Parti Milletvekili Şener Yediyıldız, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Gevrek, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan, Cemal Güneysu, Veysel Bal, siyasi parti yöneticileri ve temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Ordulu vatandaş katıldı. Programda Başkan Bozkurt’a tablo hediye edildi. Semazen gösterisi ile Ramazan’ın huzurunun yaşandığı iftar yemeğinde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Gevrek, Ordulu vatandaşlara güzel karşılamaları için teşekkür etti.

“ZORLUKLARI VE GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMANIN TADINA HEP BERABER VARACAĞIZ”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, katıldığı iftar yemeğinde Ordulu hemşehrilere iyi dileklerde bulunarak, “Değerli hemşehrilerim, pandemiden dolayı uzun süreden sonra ilk defa bir araya geliyoruz. Önemli bir aydayız. Bizim inancımıza göre Ramazan ayı en önemli aylarımızdan bir tanesi. Bu ayda birlik beraberliğin, zorluğu ve güzellikleri paylaşmanın tadına varacağız. Hep beraber olacağız, sofralarımızda ekmeğimizi paylaşacağız, birlikte oruçlarımızı açacağız ve inşallah bu ayın ruhani gücüyle bir dahaki aylarda da birbirimizi sevmeyi, saymayı, birbirimize değer vermeyi, birbirimizi olduğu gibi kabul etmeyi idrak edeceğiz. Ben bir tek şey söylemek istiyorum; Allah kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükük göndermesin ve Allah bizi yoklukla sınamasın diliyorum. Oruçlarınız kabul olsun” şeklinde konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver