Başkan ‘sol’ gösterdi

SZC19-Dalbert Henrique
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un patronu Ahmet Ağaoğlu, Inter’den Brezilyalı sol bek Dalbert Henrique ile görüştüklerini ve bu mevkiye mutlaka yabancı takviyesi yapacaklarını açıkladı

TRANSFER sezonunun belki de en hızlı Süper Lig takımı Trabzonspor, şimdi de defans hattını güçlendirmeye yöneldi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, flaş bir açıklamayla Inter forması giyen sol bek Dalbert Henrique ile temas halinde olduklarını duyurdu. Ağaoğlu, Dalbert’in yanı sıra bu mevki için 2 alternatif ismin de gündemlerinde olduğunu söyledi.

Kiralık gelebilir

BREZİLYALI oyuncu ve İtalyan kulübüyle süren görüşmelerin henüz anlaşma aşamasına gelmediğini belirten Ağaoğlu, satın alma opsiyonlu kiralama formülünün de masada olduğu pazarlıkların olumlu sonuçlanmasını beklediğini aktardı. Inter ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Dalbert, geçen sezonu Fransız ekibi Rennes’te kiralık geçirdi.

Ekuban bilmecesi

Ganalı yıldızın kariyerine Trabzonspor’da devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor



TRABZONSPOR’DA Caleb Ekuban bilmecesi sürüyor. Ülkesinin basınında Ganalı oyuncunun, Saint-Etienne ile anlaştığı iddia edildi. Bordo-mavili kulüp, 6 milyon Euro bonservis bedeli biçtiği 27 yaşındaki oyuncunun özel işleri nedeniyle henüz kampa katılmadığını açıklamıştı.

Vergi sorunu kriz oldu

İTALYAN vatandaşlığı da bulunan Ekuban’ın vergi sorunu yaşadığı için kulübe “Ya vergilerimi ödeyin ya da beni satın” restini çektiği de gelen haberler arasında. Öte yandan futbolcunun kız arkadaşının, Trabzonspor’un resmi hesabını takipten çıkarması dikkat çekti.

Abdülkadir’e Alman kancası

BUNDESLİGA ekibi B.Mönchengladbach, Abdülkadir Ömür’ün peşinde. Alman kulübü, planladığı oyuncu satışlarından gelecek finansmanla, Trabzonspor’un 22 yaşındaki yıldızı için bordo-mavililerin kapısını çalacak.

Bu Yazıya Tepki Ver