Batshuayi haftaya burada olur

Michy Batshuayi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın hocası, uzun süredir devam eden golcü transferinde artık sona gelindiğini belirterek, ”Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta herhalde burada olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Yalçın, Teixeira’yı da gelecek hafta kadroya almayı düşündüğünü ifade etti.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Rizespor ile oynanan ve 3-0 kazanılan sezonun açılış maçının ardından taraftarlara golcü ve yeni transferlerin müjdesini verdi. Siyah-beyazlıların teknik patronu, bonservisi Chelsea’de olan Michy Batshuayi ile yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat edildiğini belirterek, “Batshuayi, bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta herhalde burada olur diye düşünüyorum. Stoper bölgesine ve merkez orta sahaya, şartlar ve ekonomi uygun olursa iki isim daha katmayı hedefliyoruz” dedi.

TEİXEİRA 20 DAKİKA OYNAYABİLİR

Yeni transferlerden Alex Teixeira ile ilgili, ”Tahmin ediyorum önümüzdeki hafta kadroya alırız. Belki 20 dakika oynatırız, öteki maçta daha fazla oynatırız” diyen Yalçın, maçı da şöyle değerlendirdi: “Oyundan ziyade skoru almak bizim için daha önemliydi. İlk üç maçı, hazırlık sürecinin devamı gibi görüyoruz. Çok da hazır olduğumuz söylenemez. Kaldığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz. Oyuncular değişse de oyun anlayışımızın değişmesini istemiyoruz. 1 aylık süreye daha ihtiyacımız var.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir