Bayram çeyrek finale vurdu

bayram-malkan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

81 kiloda ringe çıkan sporcumuz, Ganalı Shakul Samed karşısında ikinci rauntta nakavtla sonuca gitti. Bayram Malkan’ın çeyrek finalde yarın Azerbaycan’dan Dominguez ile karşılaşacak. Boksörümüz Azeri rakibini de yenerse yarı finale yükselerek kürsüyü garantileyecek

Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda boksta yüzümüz gülmeye devam ediyor. Busenaz Sürmeneli’nin ardından erkekler 81 kiloda Bayram Malkan çeyrek finale yükseldi. Malkan son 16 turunda Ganalı Shakul Samed ile karşılaştı. İlk rauntta rakibine üstünlük sağlayan ve 5 hakemin 4’ünün puanını alan Bayram, ikinci rauntta makavtla rakibini saf dışı bıraktı. 81 kilo sporcumuz çeyrek finalde yarın Azerbaycan’dan Loren Berto Alfonso Dominguez ile mücadele edecek.

“TÜRK HALKININ DUASINI BEKLİYORUM”

Kazanması halinde yarı finale çıkarak madalyayı garantileyecek olan Bayram Malkan, ”İlk olimpiyat heyecanını yaşadım. Galibiyetle başlamak çok güzel bir his. İnşallah ülkeme madalya kazandırmak istiyorum. Elimden geleni yapacağım. Türk halkı benden dualarını eksik etmesin. Desteklerini bekliyorum. Ailemden de epey uzağım. Özellikle annemin babamın ellerinden öpüyorum. Onları çok özledim” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver