“Ben de 10 bin dolar alan kimdir, açıklansın diyorum”

mustafa-sentop
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanı Şentop, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarını yanıtlamak üzere katıldığı TRT yayınında bir siyasetçinin Peker’den her ay 10 bin dolar aldığı açıklamalarıyla ilgili konuştu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Sedat Peker’den 10 bin dolar alan siyasetçi” açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik eleştirilerine tepki gösterirken, “Bunu bilen de ben değilim açıklayacak olan da ben değilim. Ben de 10 bin dolar alan kimdir, açıklansın diyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerine de yanıt veren Şentop, “Konu 10 bin dolar alan siyasetçi kimdir, bunu kim açıkların ötesine geçerek beni itham eden bir iftirada bulunmuştur. Yalan olduğunu bildiği halde böyle bir ithamda bulunmuştur. Bu kişinin siyasi bunaklık içerisinde olduğu veya bilerek kasten yapıyor ise bunun haysiyetsizlik ve ahlaksızlık olduğunu söyledim. Bunu bilen de ben değilim açıklayacak olan da ben değilim. Ben de 10 bin dolar alan kimdir, açıklansın diyorum” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver