Benatia’dan Aslan’a yeşil ışık

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın gündemindeki Faslı savunma oyuncusu, gelecek sezon Türkiye’de oynayabileceğini söyledi. Yeni gelecek yönetimin bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Adı Galatasaray ile anılan Faslı stoper Medhi Benatia, transferi hakkında açıklamalarda bulundu. 34 yaşındaki futbolcu, “Şu anda tatildeyim ve serbest bir oyuncuyum. İstediğim kulüple anlaşabilirim. Evet, bazı Türk kulüpleriyle görüşüyorum. Türkiye’de oynama fikri bana çok cazip geliyor çünkü Türkiye’yi çok seviyorum, Türkiye müslüman bir ülke. Bu benim için önemli. Üstelik Türk liginin iyi olduğunu düşünüyorum. Orada oynamış ya da oynayan pek çok arkadaşım Türkiye’den övgüyle bahsediyorlar” dedi.

KATAR MACERASI BİTTİ

Benatia ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği biliniyor ancak Galatasaray bu transferde bir adım önde ve yeni gelecek yönetimin resmi anlaşmayı sağlaması bekleniyor. Bayern Münih ve Juventus’ta da forma giyen, kariyerine 10 kupa sığdıran ve 2013 yılında da ülkesinin en değerli oyuncusu seçilen tecrübeli futbolcu, Al Duhail takımıyla yollarını ayırıp Katar macerasını noktaladı.

Bu Yazıya Tepki Ver