Beşiktaş, Devler Ligi’ndeki ilk maçında Borussia Dortmund’u ağırlıyor

bjksevv
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vodafone Park’ta saat 19.45’te Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, Devler Ligi’ne galibiyetle başlamayı hedefliyor. Sergen Yalçın’ın öğrencileri, hızlı ataklarla rakibi devirmeye çalışacak

BEŞİKTAŞ’IN Şampiyonlar Ligi serüveni başlıyor. Siyah-beyazlılar, C Grubu’ndaki ilk maçında Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Vodafone Park’ta 19.45’te başlayacak mücadeleyi İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Geçen sezonu çifte kupayla tamamlayarak taraftarlarına bayram yaptıran, yaz döneminde yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Kartal, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamak istiyor.

ÖNEMLİ EKSİKleri VAR

KARTAL’DA sakatlıkları bulunan Umut Meraş, Vida ve Alex Teixeira bugün sahada olamayacak. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Dortmund karşısında kaleyi Ersin’e emanet etmesi beklenirken, sakat olan Vida’nın yerine Necip’in şans bulacağı öğrenildi. Teixeria’nın yerine oynayacak ise Atiba görev yapacak. Beşiktaş’ın bugün rakibi orta alanda karşılayıp kapacağı topları hızlı kullanarak pozisyon araması bekleniyor.

Vodafone Park’ta yıkılmıyor

BEŞİKTAŞ, 2015’te yenilenen Vodafone Park’ta 8. Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, daha önce oynadığı 7 Devler Ligi maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgiyle sahadan ayrıldı.



Prim 20 bin Euro

YÖNETİM, Dortmund maçı öncesi prim miktarını belirledi. Şampiyonlar Ligi’ne kaldığı için 15.6 milyon Euro’yu kasasına koyan Beşiktaş, rakibini yenmesi durumunda 2.8 milyon Euro galibiyet bonusu alacak. Bu paranın 4’te 1’inin takıma dağıtılacağı öğrenildi. Galibiyet durumunda futbolculara 20’er bin Euro prim ödenmesi bekleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver