Beşiktaş, forvet hattını yıldız bir isimle güçlendirebilir

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezonda iki kulvarda mücadele edeceği için alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen siyah-beyazlı takım ile Roma’nın Bosnalı golcüsünün ismi birlikte anılıyor.

İtalyan basını, Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran bir iddiaya yer verdi. Serie A ekibi Roma’nın yıllık maaliyeti 7.5 milyon Euro’yu geçen tecrübeli forvet Edin Dzeko ile yollarını ayırmak istediği öne sürülürken, Beşiktaş’ın Dzeko’yu transfer etmek istediği belirtildi.

MAAŞINDA İNDİRİM YAPARSA

Devler Ligi ile Süper Lig’i bir arada götürecek olan ve kadrosuna yıldız bir forvet katmak isteyen siyah-beyazlıların, bu transferi gerçekleştirmek için Dzeko’nun maaşında indirim yapması gerektiği kaydedildi. Roma’nın, oyuncunun ücretininin bir kısmını karşılayabileceği de iddia edildi. 35 yaşındaki Bosnalı, geçen sezon Roma formasıyla 38 maçta 10 gol attı.

İki golcü adayı daha

Golcü arayışlarındaki Beşiktaş’ın listesinde biri deneyimli biri ise genç yetenek olan iki isim var. Geçen sezonu Nantes’te kiralık geçiren ve Fransa U21 Milli Takımı forması da giyen 22 yaşındaki Kolo Muani ile İngiltere Championship ekibi Norwich City’de 26 gol atan 31 yaşındaki Finlandiyalı milli forvet Teemu Pukki, siyah-beyazlıların radarında.



Bu Yazıya Tepki Ver