Beşiktaş ‘Zirve’ye varamadı

yalçın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın zirvesi, ücret konusundaki uyuşmazlık nedeniyle hafta içine ertelendi.

Beşiktaş’a çifte kupa kazandırmasının ardından kontratı sona eren teknik direktör Sergen Yalçın’ın yeni sözleşmeye atması beklenen imza ertelendi. Yaklaşık 1 aydır süren hoca belirsizliğine karşın Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yalçın arasındaki görüşme, tahmin edilenin aksine cumartesi günü de gerçekleşemedi. Yönetimin teklifi ile başarılı çalıştırıcının istediği ücret konusunda son dakikada uyuşmazlık çıktı. Bunun üzerine Çebi-Yalçın zirvesi bu hafta içine bırakıldı.

SADECE MAAŞ DEĞİL

ÇEBİ yönetimi, Sergen Yalçın’a bonuslar hariç 1.6 milyon Euro’luk bir mukavele sunmayı planlıyor. Üç kulvarda elde edilecek başarılarla Yalçın’ın kazancı 3 milyon Euro’yu bulabilir. Geçen sezon 7 milyon TL maaş artı 5 milyon TL prim alan Yalçın ise bu rakama tereddütlü yaklaştı. Sergen hoca ayrıca tüm transferlerde söz sahibi olup, alınacak ve takımda tutulacak oyuncularla ilgili son kararı kendisinin vermesini de istiyor.

Awaziem Kartal’ı seçti

Beşiktaş, Chidozie Awaziem’i satın alma opsiyonuyla kiralamak için Portekiz’in Boavista kulübüyle temaslarını sürdürüyor. 24 yaşındaki Nijeryalı stoper, başka takımların da ilgisine rağmen siyah-beyazlı formayla Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşamaya çok istekli. Awaziem, 2018-19’da yarım sezon Ç.Rizespor’da da kiralık oynamıştı.



Slovakya kampı iptal

YENİ sezon hazırlıklarına 5-15 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’da başlamayı planlayan Beşiktaş, ülkedeki zorunlu karantina uygulaması nedeniyle bu kampı iptal etti. Siyah-beyazlılar, sezona Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı antrenmanlarla başlayacak.

Bu Yazıya Tepki Ver