Beylikdüzü’nde LGS ve YKS hazırlık kursları başladı

beylikdüzü lgs yks hazırlık kursu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü Belediyesi’nin iyi bir eğitim hayali kuran gençlerin sınava daha iyi hazırlanabilmesi için hayata geçirdiği LGS ve YKS hazırlık kursları başladı. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen kurslardan 8 -12.sınıf ile liseden mezun olmuş 366 kişi, ücretsiz olarak faydalanıyor.

Beylikdüzü’nde eğitim, kültür- sanat ve spor alanında sürdürdüğü birçok faaliyetle gençlere her zaman destek olan Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen, LGS (Liselere giriş sistemi) ve YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) hazırlık kursları başladı. İyi bir eğitim hayali kuran gençlerin sınavlara daha iyi hazırlanabilmesi için hayata geçirilen kurslarda; 8-12. sınıf ile liseden mezun olmuş 366 kişi eğitim alıyor.

Yıl boyunca öğrencilere ücretsiz deneme sınavları

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Kültürsem bünyesinde faaliyetlerini sürdüren LGS ve YKS kurslarında, derslerin yanı sıra yıl boyunca öğrencilere ücretsiz deneme sınavları da düzenliyor. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi gerçekleşen kurslarda sınavlara hazırlanan öğrencilerin en iyi, en etkili şekilde eğitim almaları ve sınav motivasyonlarının yükseltilmesi hedefleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver