Biden Bennett ile zirvede uyuyakaldı

joe biden uyku naftali bennett
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkanının önemli müzakerelerde uyuduğu biliniyordu, ilk kez görüntülendi. CNN muhabiri Daniel Dale’e göre sadece uyumakla kalmadı aynı zamanda Naftali Bennett’e anında cevap verdi

ABD Başkanı Joe Biden, Washington’da İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile yaptığı görüşmede uyuyakaldı. Amerikan medyası zirvenin video kaydını delil olarak gösteriyor. Görüntülerde Bennett’in ABD ile İsrail arasındaki dostlukla ilgili sözleri sırasında Biden’ın gözleri kapalı hareketsiz oturduğu ve İsrail başbakanının açıklamalarına hiçbir şekilde tepki vermediği görülüyor.

PARMAKLARI OYNUYOR

Ancak toplantıya katılan gazeteciler, meslektaşlarının varsayımlarını yalanladı. CNN muhabiri Daniel Dale’e göre, Joe Biden sadece uyumakla kalmadı, aynı zamanda Naftali Bennett’e anında cevap verdi. Toplantının görüntüleri gerçekten de “uyuyan” Biden’ın parmaklarını aktif olarak hareket ettirdiğini gösteriyor. Amerikan medyasında Biden ile ilgili eleştirilerin dozu da artıyor.

LİDERLİK BOŞLUĞU VAR

Son olarak NY Post’tan Michael Goodwin, “Sekiz aydır görevde olan partinin başarıları o kadar az ve hataları o kadar göze batıyor ki, siyasi yelpazede başkanın bu işe uygun olup olmadığı konusunda şüpheler var. Biden’ın bariz zayıflıkları ve bilişsel gerilemesi ışığında daha fazla önem kazanıyor. Ortaya çıkan liderlik boşluğu o kadar belirgin ki” ifadelerini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir