Bir ihtimal daha var!

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Fenerbahçe’nin teknik direktörü kim olacak?’ sorusu cevabını ararken, Hırvatistan Milli Takımı’nın çalıştırıcısı Zlatko Dalic’in de adı ortaya atıldı

Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğu için birçok adayın ismi geçiyor. Başkan Ali Koç’un ‘Alman veya Portekiz ekolü’ açıklaması, dünyaca ünlü İspanyol Rafael Benitez iddiaları derken, son olarak Hırvatistan Milli Takımı’yla özdeşleşen Zlatko Dalic’in adı ortaya atıldı.

İŞARETİ ALİ KOÇ VERMİŞTİ

ALİ Koç’un Balkan kökenli bir teknik adamdan da bahsettiğini hatırlatan TRT Spor yorumcusu Senad Ok, Koç’un işaret ettiği ismin Dalic olduğu ve sarı-lacivertli takımın Hırvat hocayla anlaşabileceği yönünde istihbarat aldığını ifade etti. 2017-18 sezonundan beri Hırvatistan’ı çalıştıran 54 yaşındaki Zlatko Dalic, teknik direktörlük kariyeri boyunca HNK Rijeka, Dinamo Tirana, Slaven Belupo, Faisaly, Al-Hilal ve Al-Ain’de görev yaptı.

Benitez çok pahalı

RAFAEL Benitez’in menajeri Manuel Garcia Quilon, İspanyol hocanın Fenerbahçe’ye geleceği iddiaları hakkında “Henüz bize ulaşan bir teklif yok. Benitez tatilini yapıyor. İstediği şartların oluşması halinde bir takımla anlaşmak istiyor” açıklamasını yaptı. Sarı-lacivertli yönetimin önündeki en büyük engel ise yüksek maliyet. 61 yaşındaki dünyaca ünlü teknik adam, son olarak çalıştırdığı Çin’in Dalian Yifang takımından 2 yılda 24 milyon dolar kazanmıştı.



Bu Yazıya Tepki Ver