Birinci Lig’in ‘Süper’ golcüleri

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezonun ilk haftasında TFF 1.Lig’de, Süper Lig orjinli golcüler şov yaptı. Süper Lig’de 5 farklı takımda oynayan Eyüpsporlu Umut Bulut, Gençlerbirliği deplasmanında duble yaptı. Bir gün sonra, İstanbulspor karşılaşmasında Süper Lig’den gelen Manisalı Orgill, hat-trick’e imza attı.

TFF 1. Lig’de ilk hafta maçları sona ererken atılan gollerdeki Süper Lig imzaları dikkat çekti. Haftanın ilk maçında Eyüpspor deplasmanda Gençlerbirliği’ni 4-2 yenerken, Umut Bulut parladı. Süper Lig kariyerinde Ankaragücü, Trabzon, Galatasaray, Kayseri ve Yeni Malatya formalarını giyen tecrübeli oyuncu attığı iki golle maça damga vurdu. Eyüp’ün bir diğer golünü de yine Süper Lig’de Başakşehir, Alanya ve Erzurum’da oynayan Cenk Ahmet attı. G.Birliği’nin ikinci golünü atan Lima da geçen sezon küme düşen Başkent ekibinin oyuncularından birisiydi.

ORGİLL, UMUT’A NAZİRE YAPTI

Umut’un ilk gün şovunun ardından İstanbulspor-Manisa FK mücadelesinde konuk ekipten Orgill, ‘hat-trick’le nazire yaptı. Jamaikalı oyuncu da Ankaragücü ve Antalya ile Süper Lig tecrübesi yaşadıktan sonra Manisa’ya geldi. Manisa’nın diğer golünü de Süper Lig ekibi Gaziantep FK’dan transfer edilen Souza kaydetti. Hat-trick yapan İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz, birer gol atan Balıkesirli Anıl, Bandırmalı Burak, Adanalı Samed Ali, Menemenli Mahamadu Ba, Ümraniye’den Del Valle, kısa sürelerle de olsa Süper Lig’de oynamış isimler.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir