Bizim Çocuklar’a bir ‘GALLER’ oldu!

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Roma’daki açılış hüsranının ardından Bakü’de de puanla ve hatta golle bile tanışamayan A Millilerimiz, tur şansını çok zora soktu.

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası A Grubu’ndaki ikinci sınavında da kahretti. Bakü’de yaklaşık 30 bin taraftarın desteğine rağmen Galler’e 2-0 yenilen Ay-yıldızlılar, iki maç sonunda gol dahi atamadan puan alamadı ve -5 averajla grupta son sıraya demir attı. Gareth Bale’in 42. dakikada defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Ramsey, karşı karşıya pozisyonu affetmedi: 0-1. Zeki’nin müdahalesiyle yerde kalan Bale, kazanılan penaltıyı 61’de üstten auta vurdu. 90+5’te Bale’in asistiyle Roberts skoru belirledi: 0-2.

HEDEF ARTIK ÜÇÜNCÜLÜK

ROMA’DAKİ açılış maçında İtalya’ya 3-0 kaybeden Türkiye’nin, bu mağlubiyetle birlikte grup ikinciliği şansı da ortadan kalktı. Ay-Yıldızlı ekibimiz, artık en iyi üçüncüler arasına girip son 16 turu vizesi almaya çalışacak. A Millier’in tur umudunu sürdürmek adına pazar günü İsviçre’yi farklı yenmesi gerek. Sonrasında diğer gruplardaki sonuçlar beklenecek.

Nasıl tur atlanır?

6 grupta ilk 2’ye girenlerin yanı sıra en iyi 4 grup üçüncüsü son 16’ya kalacak. Bu 4 takım sırasıyla; puan, averaj, atılan gol, fair-play ve elemeler sıralaması ile belirlenecek.



Bu Yazıya Tepki Ver