Böyle evlat olmaz olsun

manset anne
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan’da oturan yaşlı kadın kendisini ve birlikte yaşadığı zihinsel engelli oğlu Deniz Korucu’yu (49) dolandırdıkları iddiasıyla, diğer çocukları Yeliz Akgün ve Cengiz Korucu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ayşe Korucu ile 3 çocuğuna, eşinin ölümü üzerine bir dükkan ile 2 daire miras kaldı. Ancak anne Ayşe Korucu, çocukları Yeliz Akgün ve Cengiz Korucu’nun, dükkan ile daireleri üzerlerini geçirip, kendisi ile birlikte yaşadığı zihinsel engelli oğlu Deniz Korucu’yu dolandırdığını öne sürdü. Anne Korucu, 2 çocuğu hakkında avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na “nitelikli dolandırıcılık” suçundan suç duyurusu yaptı.

DENİZ İÇİN YAŞIYORUM

Anne Korucu, şunları söyledi: “Yavrularım, ‘Sen uğraşma vekaletini bize ver, biz hemen hallederiz’ deyip, beni notere götürdü. Mirası emaneten üzerlerine geçirdiler. Deniz’in boşanma davası vardı, sonuçlandı. Sonra miras hakkımızı istedik. Hepsinde gözüm yok bu yaştan sonra ama Deniz için istiyorum. Çünkü onun bir evi olsun, Darülaceze’ye verir, kendine baktırır. Onu emekli yaptırdım, maaş alıyor. Ben onun için yaşıyorum.

KIZIM BENDEN KİRA İSTİYOR

Yeliz ve Cengiz’e, mirası tekrar bölüşelim dedim. ‘Sen para düşünüyorsun’ dediler. Ben bu yaştan sonra parayı ne yapayım? Onlar Deniz’imi düşünmeyince mecbur kaldım. İnsanının evladı böyle olur mu? Ayrıca kızım Yeliz şu an oturduğum ev için benden kira istiyor.” Deniz Korucu da “Kardeşlerim beni dolandırdı. Beni istemediler, kovdular. Ben hakkımı istiyorum. Annemin hakkını da benim hakkımı da yediler” diye konuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver