Bozkurtlara terörist iftirası

erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye’ye karşı Avrupa’da nefret tohumları ekmeye devam ediyor. Son olarak L’Express Gazetesi, “Şiddetleri demokrasiyi felç ediyor: Erdoğan’ın Avrupa’daki Bozkurtları” başlıklı iftiralarla dolu bir haber yayınladı. Haberdeki dile dikkat edin. Gerçeklerle hayal ürünü ifadeleri birleştirip, ortaya korkunç bir imaj çıkarıyorlar.

İşte o haber:

BİZ BÖYLE BİR SÖZ VERMEDİK

“Kendi aralarında kendilerini idealistler olarak adlandırıyorlar ve basit bir el hareketiyle birbirlerini tanıyorlar: Başparmak, orta parmak ve yüzük parmağı bağlı, işaret parmağı ve küçük parmak havada. Kurdun ağzı ve kulakları. Türk mitolojisinde seçilmiş insanları özgürlüğe ulaştırdığına, düşmanlarından koruduğuna inanılan hayvandır. Aşırı milliyetçi bir hareket olan Bozkurtlar, efsaneyi kendi başlarına üstlendiler ve Türkiye’nin tüm düşmanlarını Ermeniler, Kürtler, Hıristiyanlar veya Yahudiler ortadan kaldırma sözü verdiler.

POLİTİKACILAR KORKUYORMUŞ

Kendi topraklarında, aynı zamanda Avrupa’da. Son aylarda kıtada olaylar çoğaldı. Temmuz 2020’de Viyana’da (Avusturya), Bozkurtlar Prokurdyalı göstericilere taş ve havai fişeklerle saldırdı. Ekim ayında Fransız Ermeni toplumu, 1915 soykırımından kalma anıtlara yönelik saldırılar ve aşağılamaların hedefi oldu. Türkiye’nin uluslararası arenadaki saldırgan tavrını kınayan Avrupalı ​​politikacılara gelince, kendilerini hemen misilleme tehdidiyle karşı karşıya buluyorlar.”



 

Bu Yazıya Tepki Ver