Brezilyalı doktordan ‘Like’ için sahte ilaç

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya’nın kuzeydoğu bölgesinde bir göz doktoru olan Albert Dickson, olası hastalara ücretsiz tıbbi konsültasyon vaadinin yanı sıra virüse karşı ilaç yazıyor. Tek yapmanız gereken kanalını beğenmek!

Kovid-19’un kırıp geçirdiği Brezilya’dan inanılmaz bir haber geldi. BBC’nin haberine göre, Brezilyalı bir doktor, kovid-19’a karşı güvenli veya etkili olduğu kanıtlanmamış ilaçlar için sosyal medya ticareti yapıyor. Brezilya’nın kuzeydoğu bölgesinde bir göz doktoru olan Albert Dickson, beğeni karşılığında olası hastalara ücretsiz tıbbi konsültasyon yapıyor ve sahte kovid ilaçları reçete ediyor.

ÜSTELİK SİYASETÇİ DE

Albert Dickson, YouTube kanalına abonelik karşılığındaki ödül sistemini facebook hesabından şöyle açıklıyor: “Danışmaya nasıl hak kazanacaksınız? Kanalımıza abone olacaksınız… Ekran görüntüsü alıp WhatsApp’ıma göndereceksiniz. Gönderdiğinizde erişime başlayacaksınız.” Dickson, göz doktoru olmasının yanı sıra, Başkan Jair Bolsonaro’yu destekleyen partinin eyalet temsilcisi.

200 BİN TAKİPÇİSİ VAR

Dr. Dickson, her şeyden önce bir doktor olduğunu söylüyor. Dickson, Brezilya’daki Federal Tıp Konseyi’nin kendisine “Kovid-19’a karşı ilaç kullanma” hakkı verdiğini savunuyor. Dickson’ın YouTube kanalının 200 binden fazla abonesi var. İki Instagram profilinde yaklaşık 140 bin takipçisi ve Facebook’ta 50.000 takipçisi var.



Bu Yazıya Tepki Ver