BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: “200 yıl daha yönetseler buradan ileri gidemezler”

Hüseyin Baş btp

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş“Yalancı bahara aldanmayalım 20 yılda ekonominin geldiği durum ortada 200 yıl daha yönetseler buradan ileri gidemezler” dedi.

Hüseyin Baş, “Yalancı bahara aldanmayalım 20 yılda ekonominin geldiği durum ortada 200 yıl daha yönetseler buradan ileri gidemezler Pazarcı hilesine karnımız tok” notuyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“‘Ocaktan itibaren ya Katar ya Suud’dan 2 milyar dolar para akışı olacak ve para akışı devam edecek’ gibi şeyler söyleniyor. Hepimizin zaten ortak kanaati, beklentisi hükümetin, Sayın Cumhurbaşkanı’nın ekonomiye ilişkin ciddi adımlar atacağı ve seçime o atmosferde girmek isteyeceğine ilişkin ama çok bilinen bir pazar hilesi vardır; şimdi örnek verelim domates alacaksınız. Eğer Allah vermesin, üç kağıtçı birine denk geldiyseniz, bir kasa alacaksınız; kasanın üstü en taze en güzel domateslerle kaplıdır. Aşağılara bakmazsınız çok iyi diye. Sonra alırsınız onu götürürsünüz evinize, dükkanınıza; bir alırsınız, aşağı bir bakarsınız, hepsi çürük. 

“Türkiye’de ekonomi bu hükümetle düzelmez”

Dolayısıyla, üstü güzel görünen bir psikolojide bizi seçime götürecekler; arkası fecaat, arkası problem, arkası tehlike. Türkiye’de ekonomi bu hükümetle düzelmez. Bunu tek bir cümleyle ispat edeceğim; Türkiye’de ekonomi bu hükümetle iyi bir yere gidecek olsaydı, yirmi yılda giderdi, hiç kimse endişe etmesin. Yirmi yıl daha versen, bırak 20 yılı; 200 yıl daha versen bundan iyisi olmayacak. En iyi ihtimalle bu olacak, ki bu çok kötü bir tablo. O yüzden burada ekonomik yalancı baharlara aldanmayalım. Kararlarımızı etkilemesine izin vermeyelim.”