BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: “Ne olursa olsun ‘açlık geçicidir’ diyorlar. Karın tokluğuna sömürülüyoruz, ‘din iman’ diyorlar”

hüseyin baş btp
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Neymiş, bunlar Müslüman, ‘Bunlar bizim dinimizi koruyor, kolluyor. O yüzden bunlara oy vermemiz lazım. Ne olursa olsun açlık geçicidir’ diyorlar. Açlığın sonu ölüm, ne geçicisi? Karın tokluğuna sömürülüyoruz, din iman diyorlar” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından eski konuşmalarından kesitlerin yer aldığı video paylaştı.

“Açlığın sonu ölüm, ne geçicisi?”

Hüseyin Baş, “Karın tokluğuna sömürülüyoruz, din iman diyorlar” notuyla yaptığı paylaşımda, şunları söyledi:

“Neymiş, bunlar Müslüman, ‘Bunlar bizim dinimizi koruyor, kolluyor. O yüzden bunlara oy vermemiz lazım. Ne olursa olsun açlık geçicidir’ diyorlar. Açlığın sonu ölüm, ne geçicisi? Karın tokluğuna sömürülüyoruz, din iman diyorlar. 

“Bunlar Müslüman, biz Müslüman olamadık”

Açın imanı mı olur? Din diyorsun. Ben sana söyleyeyim; Türk Gıda Kodeksi’nde domuz etini, kasaplık et haline getiren kim? Bu hükümet. Din dersi kitaplarında Avrupa, ABD rahatsız olduğu için ‘La ilahe illallah yeterlidir, Muhammedün Resulullah’ı çıkaralım’ diyen kim? Bu hükümet. Din dersi kitaplarından Avrupa, ABD rahatsız olduğu için, ‘Allah katında tek din İslamdır’ ibaresini kaldıran kim? Bu hükümet. ‘Bismillah’ diyerek kilise açan kim? Bu hükümet. Büyük büyük Kur’an kurslarını yıkıp, kiliseler açan bu hükümet. Camileri kiliseye çeviren bu hükümet. Dinimizde yasak olmasına rağmen Peygamberin minyatür resmini din dersi kitaplarına basan bu hükümet. Bunlar Müslüman, biz Müslüman olamadık.”



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir