Bu anket Erdoğan’ı şaşırtacak ! “Erdoğan’a asla oy vermem” bloku büyüyor

recep tayyip erdoğan anket
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yöneylem Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette seçmenlerin yüzde 63,7’si Türkiye’nin kötü yönetildiğini belirtirken, katılımcıların yüzde 58’i “Erdoğan’a asla oy vermem” dedi. Ankette seçmenlerin yüzde 30’u Erdoğan’a “kesinlikle oy veririm” derken, yüzde 9’u kararsız olduğunu belirtti.

Seçimler yaklaşırken anket şirketlerinin çalışmaları da yakından takip ediliyor. Son anketlerden birinin sonucu da Erdoğan’ın uykularını kaçıracak türden.

Yöneylem Araştırma Direktörü Derya Kömürcü, yaptıkları son anketin sonuçlarına göre, Erdoğan’a asla oy vermem diyenlerin oranının yüzde 58 olduğunu açıkladı. Ankette seçmenlerin yüzde 30’u Erdoğan’a “kesinlikle oy veririm” derken; yüzde 9’u kararsız olduğunu belirtti.

Ankette, “Türkiye nasıl yönetilmektedir?” sorusunun cevapları da vatandaşların ülkenin kötü yönetildiğini düşündüğünü ortaya çıkardı. Ülkenin nasıl yönetildiğine yönelik sorulan soruya verilen yanıtlar ise yüzde 63,7 kötü, yüzde 12,4 ne iyi ne kötü, yüzde 23,1 iyi, yüzde 0,9 bilmiyorum olarak kaydedildi.



Seçmenlere ‘Ekonomiyi iyi kim yönetir?’ sorusu da soruldu. Bu soruda da yanıtlar şöyle:

İktidar: yüzde 35, muhalefet: 46,3, hiçbiri: 10,2, kararsızım: 4,8, bilmiyorum: 3,6

Anketteki diğer sorular ve yanıtları şöyle:

Bu Yazıya Tepki Ver