Bu fatura hocaya kesilir

SZC20-milliidman
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya ve Galler karşısında gol bile atamadan aldığımız yenilgiler, A Milli Takım’ın deneyimli patronu Şenol Güneş’in sorgulanmasına neden oldu

BÜYÜK umutlarla başladığımız EURO 2020 adeta kâbusa döndü. A Grubu’nda İtalya ve Galler karşısında aldığımız yenilgilerin faturası ise Teknik Direktör Şenol Güneş’e kesildi. Ay-yıldızlı takımın gol dahi atamadığı iki rakibinin karşısında fiziksel ve taktiksel anlamda da geride kalması, deneyimli hocanın hedef tahtasına konulmasına neden oldu. En çok eleştiri yapılan konulardan biri de takımda coşkunun olmaması. Ayrıca Güneş’in forma adaleti de sorgulanıyor.

İDDİALI KADROYA RAĞMEN

GRUPTA puansız ve -5 averajla son sıraya demir atan A Milli Takımımız, en iyi üçüncüler arasında yer alıp tur atlayabilmek için İsviçre karşısına farklı galibiyet hedefiyle çıkacak. Ancak işimiz bir hayli zor. Diğer gruplarda alınacak skorlar da turnuvadaki geleceğimizi belirleyecek. EURO 2020 macerasına Avrupa’nın 5 büyük ligi İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ve 3 ismin şampiyonluk yaşadığı Fransa’dan oyuncularımızın bulunduğu iddialı bir kadroyla başlamıştık. Gelinen hayal kırıklığı noktasında ise en büyük sorumlu Şenol Güneş olarak gösteriliyor.

Akanji: Türkiye’nin şansı yok

 



İSVİÇRE’NİN yıldızı Manuel Akanji, A Milli Takımımız karşısında 3 puana kesin gözüyle bakıyor. Kendileri için de bu maçın turnuvadaki son şansları olduğunu hatırlatan savunma oyuncusu, “Türkiye maçında ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. İyi bir performans gösterip kazanacağımızdan eminim” dedi.

Milli Takım’da revizyon zamanı

 

İTALYA ve Galler karşısında ortaya konan kötü futbol sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş, kadroda büyük bir revizyona hazırlanıyor. Gruptaki ilk iki karşılaşmaya yedek başlayan Taylan, Dorukhan, İrfan Can, Orkun Kökçü, Adbülkadir Ömür ve Halil Dervişoğlu’nun İsviçre karşısında ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Ayrıca Galler maçında sakatlanan Umut Meraş’ın yerine defansın solunda Mert Müldür görev yapacak.

HAKEM VİNCİC YÖNETECEK

A Grubu’nu üçüncü bitirip tur umudunu sürdürebilmek için İsviçre’yi yenmesi gereken A Milliler, Bakü’de hazırlıklarını sürdürüyor. Ay-yıldızlıların kritik sınavını, Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

Bu Yazıya Tepki Ver