Bu kadar vicdansızlık olur mu?

belediye-baskani-ve-yanindakiler-olduresiye-dovdul-5131470
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğlu ve gelini ile birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’in yanında belediye görevlilerinin kendilerini dövdüğünü ileri süren Ülfet Dikici isimli kadın, ”Parkın bakımsız olduğunu görünce şikayet ettik. Belediye görevlileri başkanın yanında bizi bu hale getirdi” dedi

Giresun’da Ülfet Dikici isimli kadın Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bekir Kelleci Parkı’nda oğlu ve gelini ile birlikte, belediye görevlilerince dövüldüklerini ileri sürdü. Dikici, parkın bakımsız olduğukçesiyle Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’in de olduğu grupla tartıştıklarını ve darbedildiklerini belirterek şunları söyledi: ”Parkın bakımsız olduğunu görünce işletmeci ile konuştuk, bize ters vevap verince belediye görevlilerine şikayette bulunduk. Belediye başkanı ve yanındakiler de bir süre sonra parka geldi.

10 KİŞİ BİRDEN SALDIRDILAR

Başkanın yanındaki bir kişi ile oğlum arasında tartışma oldu. O kişi, oğluma ‘Düzgün otur, karşında başkan var’ dedi. Oğlum da ‘Oturmasını senden mi öğreneceğim’ cevabını verdi. Bunun üzerine belediye başkanının yanında bulunanlar, oğluma saldırdı. 10 kişi önce oğluma, sonra gelinime ve bana vurdu. Beni bu hale getirdiler. Bütün bu yaşananlar belediye başkanının yanında gerçekleşti. Ekiplerini toplayıp götürmedi. Beni nasıl bu hale getirdilerse cezalarını çeksinler. Bu kadar vicdansızlık olur mu?”

SEYİT TORUN: BAŞKANIMIZ OLAYIN DIŞINDADIR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Eynesil Belediye çalışanlarınca darp edildiğini iddia eden aileyle ilgili, “Olayın tamamen dışında olan belediye başkanımızın olayın içine çekilmeye çalışılmasını ve hatta suçlanmasını kabul etmemiz mümkün değildir” dedi. Torun, ‘’Belediye başkanımız ve çalışma arkadaşları, aile ve işletme sahipleri arasındaki arbedeyi yatıştırmak için çaba göstermiştir. Olayın
tüm boyutlarıyla aydınlatılması için yargı sürecinin sonuna kadar takipçisi olacağız. Gerek başkanımız gerekse çalışma arkadaşları açılacak davada tanık olarak ifade verecektir” diye konuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver