Bu okuldan mezun olmak varmış!

egitim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microsoft CEO’su Satya Nadella, Adobe Inc. CEO’su Shantanu Narayen, Mastercard’ın yıllardır CEO’su olan ve 2021’den itibaren firmanın yönetim kurulu başkanı olan Ajaypal Singh Banga bu okuldan çıktı

Haydarabad Devlet Okulu… Adını duymuş muydunuz? Hindistan’da… Ççokuluslu şirketlerin bazılarının tepesinde bu okuldan yetişen insanlar oturuyor. Kimler mi? Microsoft CEO’su Satya Nadella ve Adobe Inc. CEO’su Shantanu Narayen bu okulun sınıflarından çıktı. Mastercard’ın yıllardır CEO’su olan  Ajaypal Singh Banga da öyle…

Fairfax Financial CEO’su Prem Watsa gibi yöneticiler; Cobra Bira Başkanı Karan Bilimoria; Escada Başkanı ve CEO’su Megha Patodia Mittal; Akkineni Nagarjuna ve Rana Daggubati, ödüllü yazar Ramendra Kumar ve Kiran Kumar Reddy, YS Jagan Mohan Reddy, Menaka Guruswamy veya Syed Akbaruddin gibi Hint kurumlarının zirvesine ulaşmış devlet adamları da bu okuldan mezun oldu.

Okul, başarısının sırrını şöyle açıklıyor: “Okulun başarısı, çocuklarınızın başarılarında yatar. Öğrencilerimizin hayallerini yaşadıklarını görmekten onur duyuyoruz. Kartallarımız daha yüksek uçuşlar yapıyor. Öğrencilerimizin/kartalların vizyonu budur. Okulumuz öğrencileri hayata hazırlıyor.

Ahlak, dürüstlük ve saygıyı öğretiyor

Okulun eğitim felsefesi zengin mirasına dayanmaktadır ve öğrencilere ahlaki değerler, dürüstlük, sağduyu, temel akademik, yaratıcı, sosyal ve kişisel beceriler, güçlü benlik saygısı, hoşgörü ve başkalarına saygı duymayı öğretmeyi amaçlamaktadır.



Bu Yazıya Tepki Ver