‘Buçuklu sürpriz’ Bilic mi?

li-koç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Koç’un teknik direktör konusunda Sürpriz yapabiliriz. 2 buçuk aday var” açıklamasından bu yana Hırvat çalıştırıcı giderek daha da ön plana çıkıyor.

 FENERBAHÇE, merakla beklenen yeni teknik direktörünü pazartesi günü resmen açıklayacak. Daha önce Alman ya da Portekiz ekolünden bir isimle anlaşmak istediklerini dile getiren Başkan Ali Koç, son açıklamasında ise “Bu ülkelerden olması şart değil. Sürpriz yapabiliriz. 3 aday var, hatta 2 buçuk” demişti. ‘Buçuk’ ve ‘Sürpriz’ diye tabir edilen ismin Slaven Bilic olduğu iddiaları gündeme düşerken, Hırvat teknik adamın adı giderek daha da ön plana çıkıyor.

KUPA VE DERBİ KAZANAMADI

SON olarak bu yılın başında 2 seneliğine Beijing Guoan’ın başına geçen ve Çin ekibiyle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Bilic, 2013-15 arasında Beşiktaş’ta da görev yapmıştı. 52 yaşındaki teknik adam, siyah-beyazlı takımdaki iki sezonunda da ligi 3. sırada bitirmişti. Hırvat hoca, Beşiktaş’ta kupa ve derbi kazanamamasına rağmen oynattığı futbolla alkış almıştı.

 Başkanlık koltuğundaki ikinci dönemine iddialı sözlerle başlayan Koç, Fenerbahçe camiasına umut saçtı

 Yeni döneme yelken açtı



TEK aday olduğu kongrede 3 yıllığına yeniden Fenerbahçe başkanlığına seçilen Ali Koç, ikinci dönemine iddialı sözlerle başladı. Koç, yaptığı konuşmada “Kadromuz yüzde 70 hazır, bazı dokunuşlara ihtiyacı var. Sadece kadronun hazır olması yetmiyor. Fenerbahçe’nin ne anlama geldiğinin iyi bilindiği, çok özlediğimiz ruhu tekrar canlandıracak ortam başarı için olmazsa olmazımızdır” açıklamasını yaptı. Bu sezondan itibaren sporun rengini sarı-lacivert yapmayı hedeflediklerini belirten Koç, “Yeni döneme yelken açıyoruz” dedi.

GALATASARAY SESSİZE ALDI!

BAŞKANLIK koltuğunu koruyan Ali Koç’a başta Beşiktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF’den olmak üzere tebrik mesajları yağarken ezeli rakip Galatasaray’ın Koç’u tebrik etmemesi dikkat çekti.

Bu Yazıya Tepki Ver